שאלה בחישוב אלכוהול

4 תגובות [לתגובה האחרונה]
יובל ואלעד - החזיר השוטה's picture

Location

חיפה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/02/2011

הכנתו בירה, הפעם שילוב של רכז בהיר אבקת לתת חיטה ודבש, את הדבש הוספתי לאחר שהעברתי אותו סוג של פיסטור(שעה סביב טמפרטורה של 80 מעלות) והוספתי כבר לאחר שהבירה החלה לתסוס תסיסה אגרסיבית בבוקר שלמחרת, מן הסתם זה השפיע על הצפיפות ההתחלתית שהיתה 1.075 ואחוזי האלכוהול, איך אוכל לדעת כמה זה השפיע? אם למשל אוסיף את זה לחישובים יחד עם שאר החומרים כאילו זה חלק מהרתיחה האם זה יוכל לתת לנו מושג?

תודה.

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

בהחלט. סוכר זה סוכר. תכניס לתוכנה כאילו הוכנס לבישול.

גלעד - מבשלת החלוץ's picture

Location

באר שבע
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/29/2010

פעם פיסטרתי, כעת אני לא חביב גדול של זה.

אבל פיסטור של 80 מעלות למשך שעה זה לא יותר מידי?

If you don't stand for something

You will fall from anything

יובל ואלעד - החזיר השוטה's picture

Location

חיפה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/02/2011

זה מה שקראתי שצריך לעשות באיזה אתר בשביל מינימום פגיעה בטעמים והארומות של הדבש וחיטוי.

דגן - הדובים's picture

Location

רעננה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

הפיסטור שעשית נשמע הרבה מעבר לנדרש. 2 דקות ב-80 מעלות יספיקו.