שאלה בנושא כשות

8 תגובות [לתגובה האחרונה]
Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

רציתי לדעת, אם אני דוחף הרבה מאוד כשות לבירה שלי, יש מצב שלא ירגישו את טעמי הלוואי עקב תהליך בישול דפוק ותסיסה מחור#נת?

ובעצם הכשות תחפה על טעויות בתהליך?

עודד's picture
Offline

Location

סמטת עופרית 11/2
אבן יהודה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

התשובה היא לא. אם אתה מעוניין לחפות על טעם רע אתה יכול לנסות עם פלפל צ'ילי.

עודד
Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

למה לא? אני מוסיף המון מרירות נגיד 100IBU והמון ארומה כך שלא יריחו את ה- DMS

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

עודד, אני לא מאמין שנפלת לבור הזה.

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

זה יכול לקראת לכולם :)

brew-tali's picture
Offline

Location

חולון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

אתה כמובן יודע את התשובה. אבל אירוניה זו תכונה נהדרת ואני אוהב אותה מאד. ודי לחכימא...

אדי סער
Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

ברוטאלי, תותח היית וכזה נשארת

(;

Location

מדליקי המשואות
מעלה אדומים
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/05/2010

אני לא חושב שכישות רציני יסתיר לגמרי פגמים, אבל בטח יסווה מעט, אז תנסה גם להוסיף כשות לארומה וטיפל'ה לאגרינג.

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

אני לא אוהב כשות מוגזמת בבירה שלי. בטח לא מרירות.