רציתי לדעת, אם אני דוחף הרבה מאוד כשות לבירה שלי, יש מצב שלא ירגישו את טעמי הלוואי עקב תהליך בישול דפוק ותסיסה מחור#נת?
ובעצם הכשות תחפה על טעויות בתהליך?
רציתי לדעת, אם אני דוחף הרבה מאוד כשות לבירה שלי, יש מצב שלא ירגישו את טעמי הלוואי עקב תהליך בישול דפוק ותסיסה מחור#נת?
ובעצם הכשות תחפה על טעויות בתהליך?
התשובה היא לא. אם אתה מעוניין לחפות על טעם רע אתה יכול לנסות עם פלפל צ'ילי.
למה לא? אני מוסיף המון מרירות נגיד 100IBU והמון ארומה כך שלא יריחו את ה- DMS
עודד, אני לא מאמין שנפלת לבור הזה.
זה יכול לקראת לכולם :)
אתה כמובן יודע את התשובה. אבל אירוניה זו תכונה נהדרת ואני אוהב אותה מאד. ודי לחכימא...
ברוטאלי, תותח היית וכזה נשארת
(;