צלילות הבירה בקירור

6 תגובות [לתגובה האחרונה]
Rumspringa's picture
Offline

Location

nahal zohar
modiin
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 12/20/2010

ממה שהבנתי - קירור של הבירה גורם למשקעים וכתוצאה מכך הצללה של הבירה.

לאחר שבועיים שהבקבוקים עומדים הכנסתי כמה למקרר - אפשר לראות דיי בבירור שהבירה שבתוכם צלולה לגמרי. ולאחר יום-יומיים בקירור עכור לגמרי.

הקירור לא אמור "להצליל" את הבירה?

מקס's picture
Offline

Location

רמת גן
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/05/2011

כשהוצאת את הבקבוק מהמקרר, ניגבת ממנו את האדים?

Rumspringa's picture
Offline

Location

nahal zohar
modiin
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 12/20/2010

וגם מזגתי לכוס... הבירה עכורה (לפחות יותר מלפני הקירור)

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

ככה זה. קוראים לתופעה chill haze, תקרא ברשת איך למנוע.

Jeans Brewery's picture
Offline

Location

beer sheva
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 10/25/2010

זה נקרא CHILL HAZE זה לא פוגע בטעם וחוץ מבעיה קוסמטית זה לא משפיע.

התופעה נובעת מקירור עיטי של התירוש אחרי הבישול ומה שעושה את העכירות זה חלבונים שאחרת היו מסולקים מהבירה.

 

חברה'...עכשיו כשאני חושב על זה...זה דווקה אמור לשפר את הגוף של הבירה לא? כי הרי חלבונים משפיעים על הגוף.

http://www.facebook.com/JeansBrewery

שיטה-בירה מדברית מעת Jean's Brewery

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

עומרי,

השתמשתם באייריש מוס?

 

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
Rumspringa's picture
Offline

Location

nahal zohar
modiin
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 12/20/2010

שמנו בדקות האחרונות לבישול - חצי טבליית PROTAFLOC. שזה התחליף לאייריש מוס שגדי מוכר...