החבר'ה האלה אירגנו ברו-פארטי משלהם בשבת האחרונה. על אגם קפוא!
WOW
וואלה! אולי ברמת הגולן? אין שם אגם אבל שלג זה שלג...
סיינט
אין ספק שזה פותר את בעית קירור התירוש בסוף הבישול! עכשיו שאלה לכומר, כמה שלג צריך להוסיף כדי לקרר את הבאטצ!?
בשיטת בישול ברכז זה פשוט ממוצע משוכלל של מסות וטמפרטורה. צריכים גם לקחת בחשבון את החום הלטנטי של מעבר הפאזה. אבל בעיקר צריכים לוודא שהשלג נקי. כשיהיה רלוונטי אעשה את החישוב בשבילך.
בבישול אל-גריין זה לא מוסיפים שלב לתירוש.
סיינט
נ.ב.: אבל בכל אופן, לא רואה מפגש נוסף באופק, לא בשלג ולא בדשא...
פרננדו, יודע למה אתה לא רואה מפגש באופק?
הסיבה פשוטה, אתה מחכה שיארגנו לך מפגש במקום שתארגן בעצמך.
קפיש?
דברי טעם
ובכמה זה מאריך את זמן ההרתחה?