בהמשך לשיחה במפגש בשבוע שעבר, מתארגנת קבוצה לבישול בירה לטובת יישון בחבית עץ.
גודל החבית 225 ליטר (אין יותר קטן). היישון יארך ע"פ התכנון כשנה.
צריך יהיה 10-12 מבשלים שיתחייבו לבשל את אותו מתכון (לא חייב להיות זהה ממש. מקסימום יהיה בלנד) ולהתייצב בתאריך מסויים למילוי החבית.
מדי כמה חודשים יהיה צורך להוסיף עוד תירוש לצמצום הHEAD SPACE שייוצר כתוצאה מהתאדות.
כמובן שהשותפים בפרוייקט ישלמו על החבית ואח"כ יתחלקו בבקבוקים.
יש כבר כמעט צוות שלם. נשארו עוד מקומות בודדים לפרוייקט הזה (אל דאגה, אם יהיה מוצלח יהיו עוד).
מי שמעוניין מוזמן לשלוח לי מסר פרטי.