להלן סדרת תמונות של הרכש החדש לבית מבשלת שיבולת.
https://picasaweb.google.com/shibolet.brewery/Boiler?feat=directlink
המיחם עמד יבש במשך שנים. ניקיתי אותו כמיטב יכולתי וביקשתי מחברי המהנדסים לחווט מחדש את גופי החימום.
בסיר יש 3 גופים של 1500W, אבל חיברנו כרגע רק 2. כל אחת בעל מתג נפרד לשליטה מירבית.
יש שלוש יציאות. 2 בדפנות ואחת בתחתית. הבעיה כרגע היא שבשביל להוציא את התירוש מהסיר ברזי הצד גבוהים מידי והברז בתחתית נמוך מידי.
הערב בישלתי בסיר לראשונה. לא רע. יש עוד מה לשפר. חימום המים די מהיר. הופתעתי לגלות שגוף חימום אחד לא מספיק לרתיחה סוערת.
עדכון: הוספתי כמה תמונות מהבישול אמש.
תוספת 2.5 ס"מ גובה לניקוז עבדה מצויין. הדרעק שקע והתירוש זרם נקי.