טוב אז את הבישול הבא שלי אני רוצה לעשות אול גריין בשיטת BIAB
הסיר שלי זה חבית בירה 50 ליטר ,
אני מעוניין שיצא לי אחרי רתיחה 30 ליטר.
מאיפה אני יכול לקנות "תיון" כזה גדול ?
הורדתי את האקסל עם החישובים . ואין לי מושג מה רוצים ממני . יש מצב שמישהו מסביר את זה ? :)
באותה הזדמנות של בישול אני מעוניין שהבירה שלי תתסוס ע"י שמרי לאגר,
יש לי מקרר בייתי רגיל וישן הכי גבוהה שהוא מגיע זה 8 מעלות + -
יש למשהו המלצה לשמרי לאגר טובים ? אני רוצה לעשות בירה בסגנון לאגר כהה סטייל טובורג רד וגולדסטאר, מתכון גם יהיה נחמד אם משהו מכיר משהו בסגנון, אם אתם מכירים משהו מומלץ ולא בידיוק בכיוון אני אשמח לשמוע :)
אם משהו מנוסה בנושא הזה אני אשמח לקבל טיפים . ! :)
תודה רבה