אימצתי את השיטה של יואב מפיסטה בירה
כאשר אני מעביר את הבירה מסיר הבישול למיכל התסיסה אני מעביר אותו דרך
מסננת קוסקוס מאוד עדינה כ-50 מאש ואז הוא מתערבב עם האויר ומונע את משקעי הבישול
בבישול האחרון השתמשתי במססנת יותר גסה כ-25 מאש כיוון שהמססנת הדקה העצה נסתמת
אחרי 4 ימי תסיסה כאשר בדקתי צפיפות ראיתי שישנם משקעים צפים חלקיקי שמרים וכו'.
כרגע התסיסה מאוד איטית בעבוע בנשם כל 10 דקות.
האם לדעתכם בזמן שהתסיסה תגמר המשקעים ירדו לתחתית והבירה תצא נקיה?
האם במעבר לדלי המזיגה בעת הקרבונציה יהיה צרך בסינון?
תודה
דניאל