ברוב הבישולים שלי עד היום,תהליך התסיסה נמשך 4-7 ימים
אשר בסיומם בקבקתי והבירה התיישנה בבקבוק בין 3-5 שבועות לפני הגשה
והתוצאות היו טובות
אחרי קריאת כמה מאמרים בנושא הבנתי שמומלץ התהליך הבא:
להשאיר את הבירה עד 21 יום במיכל תסיסה עיקרי לפני בקבוק אפילו עם השמרים סיימו עבודתם אחרי 7ימים לערך
כיוון שיש עוד פעולות שמשפיעות על טעם הבירה, וכאשר מעבירים את הבירה לבקבוק כמות השמרים
הנמצאים בבקבוק לשם שיפור הטעם קטנים במספר.
עד 21 יום משקעי השמרים אינם משפיעים לרעה על טעם הבירה.
האם למישהו היה נסיון אם תהליך כזה של המתנה בין סיום התסיסה עד לבקבוק?