דבר מוזר קורה לי בזמן האחרון
בבישולים הקודמים כאשר טמפ המאש היתה בינונית גבוהה 67-69 מעלות נצילות הבישול שלי הייתה 74%-75% (הגרביטי יצא כמתוכנן)
בבישולים האחרונים כאשר טמפ המאש היתה נמוכה 65-66 מעלות נצילות הבישול שלי הייתה 88%-86% (פתאום הגרביטי עלה מעל הרצוי)
תהליך הבישול היה זהה בכל הבאצים:
מאש ביחס גרעינים מים 1:3 לשעה
בישול שעה .אידוי 25% שהם כ-8 ליטר (בישול 30 ליטר ליצירת 22 ליטר לתסיסה)
ובכל המתכונים לתת הבסיס היה בשיעור של כ-70%.
האם למישהו יש תובנות בנושא