בנסיוני ליצור מתכון ותהליך שידמה ככל האפשר גינס שנמזגת מחבית עשיתי Acid Rest כדי לקבל את החמיצות האופיינית.
התוצאה שהתקבלה מעניינת מאוד עד מוזרה. בטעימה ראשונה הבירה משאירה בפה טעמי קפה ושוקולד מאוד דומיננתיים עם הגוף הקל האופייני. בטעימה שניה הפה התמלא חמיצות (שאינה מורגשת כלל בטעימה הראשונה). ברור לי שהחמיצות במקרה זה איננה סימן לזיהום. בדקתי במספר טעימות ועל מספר טועמים וכולם חזרו עם אותה התחושה. טעימה ראשונה קפה שוקולד טעימה שניה חמוץ.
שתי שאלות:
1. תופעה מוכרת?
2. בהנחה שכוונתי קצת גבוהה עם החמיצות, יש מצב שעם היישון החמיצות תדעך?, המצב לא קטסטרופלי, צריך קצת דעיכה.