שאלה לבעלי החביות.
לקראת פורים נוצר אצלי ביקוש גדול לבירה.
כמה מהר אפשר להביא בירה למצב שתיה באמצעות הגזה באונס?
מה שנקרא " time from grain to brain"
שאלה לבעלי החביות.
לקראת פורים נוצר אצלי ביקוש גדול לבירה.
כמה מהר אפשר להביא בירה למצב שתיה באמצעות הגזה באונס?
מה שנקרא " time from grain to brain"
30 PSI
וטילטול מדי שעה
תוך יום-יומיים - לפחות ככה אומרים - לא ניסיתי
+1
השיא שלי 10 ימים
טילטול במשך 15 דקות.
משכיבים את החבית על הריצפה עם מחבר הגז למעלה ומגלגלים קלות הלוך ושוב במשך 15 דקות. 30 PSI
ראה כאן: http://www.youtube.com/watch?v=KUtvdW7NRso
במקרה חרום זה פיתרון טוב. אני אישית לא חסיד השיטה.
-תהייה-
לא יהיה יותר קל לעשות את מנהג ה-"עדלאידע" עם וודקה?
לא יודע מה איתך, אבל בירה לא שותים בשביל להשתכר. בטח לא בירה איכותית.
בדיוק הנקודה שלי!
אמרת שהביקוש עולה לקראת פורים, בפורים יש "עדלאידע"- עשיתי 1+1, המלצתי על וודקה.
ברור שבירה איכותית לא שותים בשביל להשתכר. גם לא בירה זולה. יש דרכים יותר טובות
למי שמעוניין בזה. אני לא מאלו. גם לא בפורים
(מיותר לציין שצחקתי, נכון?)
טעמתי אמש פורטר שנכנסה לחבית ב 3/3
עוד קצת יישון יועיל לה אבל היא בהחלט ראויה לשתיה כבר עכשיו.