שאלה:
האם אתם מוסיפם כשות לבישול בתוך שק (כמו שרשף מוכר) או גרב (כמו שגדי מוכר) או באופן חופשי. מה שנקרא "going commando".
?
שאלה:
האם אתם מוסיפם כשות לבישול בתוך שק (כמו שרשף מוכר) או גרב (כמו שגדי מוכר) או באופן חופשי. מה שנקרא "going commando".
?
לגמרי קומנדו, סיירת מטכ"ל סטייל :)
אני תפרתי לי מן כיס מבד כותנה (כזה שמשמש להכנת גבינות), והשחלתי בשוליים חוט עבה (כזה שמשמש לקשירת עופות וכו')
על מנת לפתוח ולסגור את הכיס.
אני בהתחלה הוספתי את הכשות בתוך שק כמו שעשיתי בו את הביאב אבל הפסקתי אין בזה הרבה רוח ולנקות את זה כל פעם זה גם מציק....
אני מהג'ובניקים, שם בתוך גרב כמו שגדי מוכר
עם הסכין בין השיניים! כשות חופש ווללא סינון לתוך המיכל!
קומנדו! בתוך שק פחות מרגישים את הכשות (פסיכולוגית בטוח. מעשית, השמועות אומרות שאין הבדל).
גובני'ק- גרב, אם מדובר על כמה שלבים אז כמה גרביים
גרביים לבנות עם פס שחור-אדום :)
זורקים.
שקים חוץ ממקרים של כשות לארומה אז חשוב הפיזור וקומנדו..שמתי לב שאם נותנים לתירוש דקה לנוח לפני ההעברה לתסיסה(דרף צ'ילר כמובן) רוב המשקעים...ובכן..שוקעים..מתחת לברז בסיר.
גרב כמו שגדי מוכר (כמו כי הבאתי מארה"ב 10 יח' ב-4 דולר). רק כי פוחד מסטימות בצ'ילר . חושב שפיזור בסיר טוב יותר למיצוי הפוטנציאל שבכשות
בשק כותנה.
בבישול הסינרגטי הלכתי על פעולת קומנדו והתוצאה לא נראתה לי...
אמיר
קומנדו
קומנדו. אפילו אין לי גרביים.
perforated latex works the best for me.
Does this have a cool name such as "going comando""?
commando!
I'm out there and I'M LOVING EVERY MINUTE OF IT!