יש מישהו בין חובבי ציון

17 תגובות [לתגובה האחרונה]
Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

שלא קיבל את המייל של שחר הרץ בעניין כנס יצרני בירה?

Saint's picture
Offline

Location

נילי
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/24/2010

אני לא קיבלתי. מוזר...

תוכל לשלוח לי?

סיינט

דגן - הדובים's picture

Location

רעננה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

קדוש יקר - ראיתי שאתה דווקא במוזמנים בפייסבוק... תבדוק ב-events שלך

קרן's picture
Offline

Location

השושנה
מבשרת ציון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 11/01/2010

גם אני לא קיבלתי!! אההההההההה

קרן

מבשלת קייס

 חובבת ציון הראשונה!

מרטין's picture
Offline

Location

חוסן
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 03/02/2010

לא קיבלתי...

דגן - הדובים's picture

Location

רעננה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010
נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

להלן הפרטים (ברשותו של שחר הרץ):

 

שלום לכולם,
ביום שישי, 25/3, בין השעות 10:00-14:00 תקיים חברת Beer & Beyond
כנס ליצרני בירה פעילים (ביתיים ובוטיקיים כאחד) במבשלת העם (רחוב האלה 27, אבן יהודה). 
הכנס יהווה השקה לחומרי גלם חדשים להכנת בירה המגיעים לארץ החודש, ואשר ישווקו באופן בלעדי ע"י Beer & Beyond. 
בין המוצרים החדשים אפשר למצוא לתת גרמני איכותי, זני כשות מכל העולם, שמרים יבשים מקנדה ורכז לתת נוזלי מאיטליה.
בכנס יוצגו המוצרים הללו, תנתן סקירה של שוק הבירה המתפתח בישראל של שנת 2011,
יוצגו מוצרים חדשים בתחום מתקנים ניידים של מזיגת בירה וחביות בירה חד פעמיות,
ויזדמן למשתתפים לסייר במבשלת העם ולהכיר מקרוב את הפרוייקט המסקרן הזה.
ההשתתפות בכנס פתוחה לכולם, אך מותנית ברישום מראש (מספר המקומות מוגבל).
כדי להרשם יש למלא את הטופס המצורף ולשלחו בחזרה במייל עד לתאריך 13/3/2011.
כל משתתף בכנס יקבל מתנת השתתפות שווה ביותר - חומרי גלם לבאץ' אחד בחינם! (פרטים מלאים ישלחו לנרשמים)
פרטים נוספים על הכנס ועדכונים שותפים אפשר למצוא בדף הפייסבוק של האירוע:
כל מי שלא קיים בפייסבוק - אל דאגה - ישלחו עדכונים לנרשמים גם באמצעות המייל.
לשאלות נוספות, אל תהססו ליצור איתי קשר
info@beerandbeyond.com
‫‪, 054-2258505

 

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

לדעתי מדובר באירוע מכונן בכל הקשור למצאי חומרי הגלם לבישול בירה. אמה מה, אם המחירים לא יהיו תחרותיים האירוע המכונן ישכח במהרה.

אמנם זה לא המקום להגיד אבל מחשבה שרצה בראשי , אנחנו לא ממש צריכים עוד פייל אייל או פילסנר. אולי מישהו כבר יביא את מה שבאמת חסר פה, כמו למשל שמרים נוזליים, חומרי ניקוי וחיטוי וגרעינים "אקזוטיים"

 

Location

מדליקי המשואות
מעלה אדומים
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/05/2010

+1

לא שמעתי על האירוע, אבל כבר הרבה זמן מעניין אותי לבקר ב'מבשלת העם'.

Saint's picture
Offline

Location

נילי
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/24/2010

1+ (לאי.זי.)

גלעד - מבשלת החלוץ's picture

Location

באר שבע
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/29/2010

העניין הוא ששחר טוען שהולכים לייבא לארץ שמרים יבשים מקנדה. איזה חברת שמרים כבר יש בקנדה?

If you don't stand for something

You will fall from anything

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

למלנד (נוטינגהם) אותה סחורה שיש אצל רשף. אין פה בשורה.

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

למעט זה שאולי נוטינגהם מקנדה לא יתפגרו לי כמו החברים שלהם שמיוצרים באוסטריה Laughing

כן, לגבי השמרים באמת אין איזו בשורה,

אבל ברצינות, הגדלת מצאי הלתתים יועיל לכולם, ולחץ תחרותי בין היבואנים יגרום (הלוואי) להגדלת מבחר המוצרים שיועמדו לרשותינו (כמו שעמנואל אמר - חומרי חיטוי, שמרים נוזליים וכו' וכו').

 

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
Offline

Location

טבנקין
בת ים
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/24/2011

שבוע טוב לגולשי הפורום

שמי אשר גר בבת ים עשיתי בישול ראשון יצא על הפנים. (מי שלא מנסה לא לומד) 

ככל שיהיו לנו יותר ספקים שעוסקים בתחום של הבירה כך טוב יותר עבורנו. 

אני אשמח לבקר מייל בענין הזה     

                                בתודה אשר

Offline

Location

טבנקין
בת ים
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/24/2011

שבוע טוב לגולשי הפורום

שמי אשר גר בבת ים עשיתי בישול ראשון יצא על הפנים. (מי שלא מנסה לא לומד) 

ככל שיהיו לנו יותר ספקים שעוסקים בתחום של הבירה כך טוב יותר עבורנו. 

אני אשמח לבקר מייל בענין הזה     

                                בתודה אשר

Offline
תאריך הצטרפות לפורום: 08/30/2010

ברוך הבא אשר!

אם תפרסם מה עשית ולמה יצא לך על הפנים נשמח

(אני לפחות) לנסות לעזור לך להבין מה הייתה הטעות (או הטעויות)

ואיך אפשר לתקן לפעם הבאה (מלא סוגריים במשפט זה כיף!)


לגביי הכנס, כל הפרטים נמצאים בהודעה שנועם (שיבולת) צירף למעלה

(את המייל לקבלת פרטים נוספים וטופס רישום ניתן למצוא בדף הפייסבוק

שמצורף גם למעלה).

 

 


רפאל

Offline

Location

טבנקין
בת ים
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/24/2011

שלום רפאל

      בישלתי משהוא בסיסי כ-10 ליטר,  הטעם של התירוש אחרי הקירור היה לי לא נעים.

     גם לאחר התסיסה נישאר אותו הטעם,(טוב שיש שירותים בבית)

    אגב את הפרודוקטים לבירה קבלתי ממבשל אחר שנישאר אצלו  לדעתי הרבה זמן.

       בכל אופן תודה אשר

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

אשי, מה הקשר בין מה שכתבת לשירשור הזה? חסר שירשורים שאתה יכול לפתוח?