לאחר דיון פורה הבנתי שבמיכל CO2 לא יכולים להתקיים חיים ואין חשש מוחשי לזיהום.
השאלה הפעם היא האם אתם (מי שזה רלבנטי לו) מונעים זיהום בחבית מצינור הגז. את צינור הבירה מחטאים וזה ברור וידוע. איך מטפלים בצינור הגז?
לאחר דיון פורה הבנתי שבמיכל CO2 לא יכולים להתקיים חיים ואין חשש מוחשי לזיהום.
השאלה הפעם היא האם אתם (מי שזה רלבנטי לו) מונעים זיהום בחבית מצינור הגז. את צינור הבירה מחטאים וזה ברור וידוע. איך מטפלים בצינור הגז?
איזי, נראה לי שאתה חופר על זה סתם
כל בעל פאב מחזיק צנרת גז לחביות שלו, לא ראיתי אף אחד מהם מחטא את הצנרת הזאת.
עודד, בפאב חבית נגמרת תוך שעתיים גג. אצלי החבית תהיה מחוברת לגז חודשיים.
הבירה בפאב מוגזת במפעל, אני מגיז בעצמי, תהליך שנמשך עד 3 שבועות.
בפאב שותים ילדים את הבירה שלי לא.
אגב,שתיתי אתמול במסעדה לף בראון. זאת היתה זוועה. כנראה יצאה מהמפעל טובה אבל במסעדה הוגזה כאילו זאת קולה. וגם היתה חמצמצה כאילו היתה סטאוט.
עמנואל,
א. לגבי חביות במסעדות - גם לי יש נסיון רע עם זה. הלקח הוא שאם נראה שהמקום לא הומה ולא "מעיף" בירה במהירות, עדיף להזמין בקבוק.
ב. לגבי מיגוז באונס. זה לא לוקח 3 שבועות. מניסיוני, גם בPSI רגיל ובלי נסיום לחסוך זמן, הבירה מוגזת אחרי כשבוע. מה שכן, עוד קצת יישון לא מזיק לה.
אני אישית בדעה שכאשר הבירה מוגזת אבל עומדת ולא נמזגת, כדאי לנתק אותה מהגז. אם אינני טועה, אצלך זה פשוט כי יש לך מניפולד (מפצל) עם ברזים קטנים לניתוק הגז מכל יציאה באופן ספציפי.
אי.זי.,
כרגיל, שלוש אמירות ושלוש טעויות.
1. בפאב חבית נגמרי... - גם אצלך יגמר מהר. חכה שתצא מהבית. כל התלמידים בתיכון הרצליה ה יבואו לטעום.
2. הבירה בפאב... - צינור הוא צינור. ברגע שחיברת אותו והוא מלוכלך אזי הבקטריות יכולות לשחות לאן שטוב להן.
3. הכאב שותים... - הסברתי לך למעלה. אצלך חוץ ממך וכמה חברים, רובם יהיו ילדים וגולדנים...
:-)
סיינט
נ.ב.: אני מציע לחטא טוב בכל אופן.
כל עוד הצינור מחובר בצד אחד לבלון ובצד שני לפוסט מחוטא - אין בעיה כי זורם בו CO2
אין מניעה לחטא את הצינור לפני שהוא מגיע למצב הזה - אבל חיטוי הפוסט יותר משמעותי כמובן