מבשלת גבעתיים

53 תגובות [לתגובה האחרונה]
תאריך הצטרפות לפורום: 02/13/2011

שלום לכל חובבי ציון, רציתי להגיד שלום וכמה מילים עלינו.. 

מבשלת גבעתיים היא מבשלה ביתית לאחרונה הגענו גם לתערוכה בנוקיה  ומתוכננים להגיע גם לפסטיבלים הקרובים .. אנחנו מבשלים בסגנון פארשל מאש ועכשיו ממש עוברים לבשל א.ג .. 

אז אני אנסה לתרום מהידע שלי (מבשל 4 שנים) כמה שיותר.. וכמובן ללמוד ללמוד ללמוד מכם :)

 

האתר שלנו : www.gbeer.co.il שם יש פרטים מלאים על המבשלה וקישור לקבוצת הפייסבוק. 

 

בקשה קטנה : אם מישו מכיר סיר 50-60 ליטר נמוך נירוסטה למכירה - אני מעונייין! 

 

 

שיהיה בהצלחה לכל החובבים ! 

 

שי מיטל

מבשלת גבעתיים.

כי אין כמו בבית

Offline
תאריך הצטרפות לפורום: 05/04/2010

בהצלחה שי!

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

לא הבנתי מה אתה רוצה/יכול ללמד אותי ((פרשל מאש?)

ואיך כל זה קשור לסיר.

אגב, טעמתי את הבירה שלכם בנוקיה. 

אגב II, אתה המנכ"ל , הסמנכ"ל או מנהל הלוגיסטיקה?

מקס's picture
Offline

Location

רמת גן
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/05/2011

לפי אתר המבשלה, שי הוא המנכ"ל

עודד's picture
Offline

Location

סמטת עופרית 11/2
אבן יהודה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

אולי הוא יכול ללמד אותך איך לגייס לעצמך סמנכ"ל ביקבוק

עודד
Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

זהו, פיטרתי את סמנכ"ל הביקבוק. אפשר לשלוח לי CV של מועמדים לתפקיד סמנכ"ל חביות.

Saint's picture
Offline

Location

נילי
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/24/2010

ברוכים הבאים חברייה. לאחר בדיקת האתר המקסים שלכם יש לי רק אמירה אחת ושאלה אחת:

* אתם מאוד, מאוד, אבל "מאוד" חמודים!!!!

* איך אפשר לבשל PARTIAL ארבע שנים ולא לתעניין באול גריין??? זה לא נשמע הגיוני.

סיינט

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

ברוכים הבאים למטה הנהלת מבשלת גבעתיים.

שאלה, כשאתה כותב partial mash, אתה מתכוון לבישול מרכז + steeping של גרעינים מיוחדים (קרמלים וגרעינים כהים אחרים), או שאתה מתכוון למיני מאש של גרעיני בסיס (נניח pale ale או פילסנר) בתוספת רכז להגדלת הגרביטי?

 

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

נועם, אתה מאמין שהבינו את השאלה?

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

מי שלא הבין, שלא יתאמץ בכלל להגיב...

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
Saint's picture
Offline

Location

נילי
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/24/2010

שי,

   אל תתרגש!!!

הייתה לך אחת מהכניסות ההכי חלקות ורכות בפורום זה. אם תרצה להשוות תעשה חיפוש ל "רפאל" Laughing

שים לב ששאלו אותך 2 שאלות. אצלנו נהוג לענות מהר, אחרת מקבלים ביקור מרמלה בלילה.

סיינט

Offline
תאריך הצטרפות לפורום: 08/30/2010

תמיד שמח להוות דוגמא ומודל לחיקוי Laughing

 

לי דווקא זכורה לטובה פרשיית רוני והפייסבוק הנעלם.

רפאל

Offline
תאריך הצטרפות לפורום: 03/04/2010

קודם כל ברוך הבא והמון המון בהצלחה עם הפסטיבלים, המעבר לAG ובכלל בישול בירה! :)

כמו שכבר בטח הזהרתי אותך, יש כאן את איזי. בחור נחמד לכל הדעות שתמיד שמח לתת עזרה ומעולם אינו משתם בסרקזם/מתנשא מעל אחרים. מותק של בחור. עובדים כרגע על אפליקציה בפייסבוק ששולחת לך עדכונים חיים כשהוא במחזור (הבעיה כרגע היא שזה פשוט לא מפסיק לשלוח, מנסים לראות מה הבעיה..)

חוץ ממנו אגב, כולם חרא :)

 

 

האתר (שאיכשהו עוד לא ראיתי עד עכשיו!) ממש יפה. התלהבתי ממש.

יש שם כמה קטעים "מצועצעים" מדי, אבל אני מניח שזה חלק מהשואוו, ובסה"כ הרעיון חיובי.

ובקשר לסיר? אני אדבר איתך על זה כבר, גם ישבתי עם עומר אז צריכים לדבר היום :)

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

גל, שלום.

אין לך מושג כמה שאני מעריך את הכנות שבדבריך. והאומץ ככה להחשף ברבים הוא לא דבר שאפשר להקל בו ראש. אם אתה רוצה לחלוק עוד מכאבך אתה מוזמן לפנות אלי בהודע פרטית, אני חושב שאני יכול לעזור. דעתי לגבי החברים האחרים בפורום שונה מדעתך וחבל שנגררת להשמצות לא מבוססות. אני כמו כל האחרים כאן אל לנו לכעוס עליך, יש לייחס את הדברים לרמת אלכוהול גבוה בדמך בשעת כתיבתם.

בשולי הדברים אגיד שהתרשמתי שיש לך מה לומר בנושאים רבים אבל אשמח לקרא מידי פעם דיברי חוכמה גם בענייני בישול בירה.  

תאריך הצטרפות לפורום: 02/13/2011

האמת שאני לא מתרגש יותר מידי , אבל איזי אם תמשיך ככה תישאר  לכתוב פוסטים לעצמך ולהגיב לעצמך ואולי גם תיכנס לפייסבוק לעשות לייק לעצמך... כולם פה עם תחביב\עסק משותף.. ולפי בריונות המקלדת 

שלך אני מנחש שמאחורי המקלדת עומד בנאדם קטן מאוד.. 

 

לכל השאר , באמת יש פה המון המון מידע בנוגע לכל דבר קראתי את הנושאים האחרונים וזה נחמד שיש כל כך הרבה מידע והכל בעברית.. 

 

שיהיה בהצלחה!

 

כי אין כמו בבית

Saint's picture
Offline

Location

נילי
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/24/2010

אי.זי.,

    אני מקווה שלא מפריע לך שאני אייצג אותך. חוץ מזה שאני מקבל משכורת עבור זה, כואב לי לקרוא דבר כזה עליך.

 

שי,

אי.זי. הוא לא איש קטן במציאות. הוא בן אדם קריאטיבי, עדין ובעל לב רחב. הוא גם לא בגילך. הוא גידל משפחה לתפארת וחי בהרמניה עם משפחתו ועם חבריו. תלמד ממנו את הדברים הטובים ואל תחקה את הלא טובים.

אכן הוא ביריון בפורום ולצערי יש לו הרבה סיבות טובות. במקרה זה (ובתום לב) הוספת בהומור משפט אחד בהצגה של עצמך שהדליק אותו (כפי שהדליק אותי).

אני התקררתי מהר כי הבנתי שזאת לא הייתה הכוונה שלך -  אולי הוא לא הבין או ה HEAT SINK שלו מקולקל.

לצערנו כבר מזמן הוא כותב פוסטים לבד. יש כאלה שטוענים שזה בגלל שהוא "ביריון", "איש מפחיד ומצולק בעל סכינים באצבעיות". זה קישקוש בלבוש. הוא (ועוד 3 או 4) כותבים לבד כי כל השאר לא באים לפה לשתף אלה "ללמוד, ללמוד, וללמוד" . הם גם נזכרים בפורום כשמשהו מתפקשש להם. רובם לא מתעניינים אפילו במפגשים של המועדון ועדיף שלא נדבר על להתנדב למשהו.

זה לא אשמתך. התחושים שלי אומרים שאתה בסדר. פשוט בחרת לך את הביטוי ההכי לא אידאלי בהצגה שלך.

שוב, ברוך הבא. אשמח לקרוא ולהשתתף בשירשורים שתפתח. אני מקווה שיהיו הרבה כאלה.

סיינט

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

פרננדו, אתה עושה את זה פרו בונו או שהחשבונית בדואר?

תודה על הייצוג.

מרשך.

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

heat sink מקולקל - אהבתי

נראה אם אפשר להשתמש בזה כתירוץ לעוד דברים.....

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

לא תירוץ, סיבה. לכל דבר יש סיבה ומסובב. שחר, אל תגנוב לי את ההצגה בבקשה....

Saint's picture
Offline

Location

נילי
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/24/2010

שחר,

   אם הייתה מכיר אותי יותר לעומק הייתה יודע שאני אף פעם לא מתרץ.

מציע לך להתחיל לעבוד ברצינות על הסוגיות שלנו.

 

אי.זי.,

    התחברתי מהמחשב של אימה שלי ופתאם רואה אישה אוכלת תות. כמה זמן היא מסתתרת שם?

סיינט

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

כבר שבוע. מטאמורפוזה רצינית.

גלעד - מבשלת החלוץ's picture

Location

באר שבע
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/29/2010

בלי לקחת צד בדיון (כי לחוסר עניין אין באמת צד) אני חייב לציין ממראית עין שאיזי דווקא אדם גדול, הייתי אומר קרוב למטר תשעים, לא?

If you don't stand for something

You will fall from anything

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

שי, שלום.

ראשית אני מבקש להביע את הערכתי הכנה לדאגה שלך לנושאים הסוציאליים שלי. אני רוצה להרגיע אותך, הפוסטים שלי , נכון להיום, הם מצרך מבוקש, לאומת זאת טרם התפעלתי מהפוסטים שלך. נכון, אני לא עושה לייק באתר של מבשלת גיבעתיים בע"מ. לא כל שמנדריק זב חוטם יכול להכנס לרשימת החברים שלי בפייסבוק. תגדלו, תיהיו מישהם אולי אאשר אתכם.

לגבי העיסוק שלך בניחוש, במספר מקומות התורה מזהירה אותנו בנוגע לאיסורים של גילוי העתידות, ביניהם מכשף, מעונן, קוסם, מנחש וכו. (שמות כב:יז, ויקרא יט:כו, כ:ו, דברים יח:ט-יד). בפרשת שופטים, התורה אף מנמקת מעין סיבה כוללת לכל איסורים אלו:

 

 כִּי אַתָּה בָּא אֶל-הָאָרֶץ, אֲשֶׁר ה' אֱלקֶיךָ נֹתֵן לָךְ--לֹא-תִלְמַד לַעֲשׂוֹת, כְּתוֹעֲבֹת הַגּוֹיִם הָהֵם.   לֹא-יִמָּצֵא בְךָ, מַעֲבִיר בְּנוֹ-וּבִתּוֹ בָּאֵשׁ, קֹסֵם קְסָמִים, מְעוֹנֵן וּמְנַחֵשׁ וּמְכַשֵּׁף ... וּבִגְלַל הַתּוֹעֵבֹת הָאֵלֶּה, ה' אֱלֹקֶיךָ, מוֹרִישׁ אוֹתָם מִפָּנֶיךָ.


מכאן למד ר' שמעון (סנהדרין נו:) שבנוסף לשבע המצוות הידועות, בני נח אף הוזהרו גם כן על הכישוף – שהרי הקב"ה מוריש אותם מפנינו כיון שעברו על איסורים אלו.

מה אני אגיד, במקום לנחש ולחטוא אני מזמין אותך לבוא ולפגש אותי באחד הבישולים הקרובים, אולי נשנה את הדעה ההדדית ללא שנזדקק לניחושים.

 

תאריך הצטרפות לפורום: 02/13/2011

אני מבין שיש בעיות בפורום הזה בחוסר השתתפות - אבל הדרך לפתור את זה היא להיות נחמד לחדשים בפורום וקיימים  ע"מ שיהיה תנועה טובה והמטרה העיקרית : שכולם יהנו ממה שהם מייצרים. 

תשובות לשאלות מלמעלה :

 

העניין בא.ג הוא עניין של בערך שנתיים הבעיה היא יישומית : כסף וזמן (כאשר זמן שווה כסף) לכן הסתפקתי בבישול רכז (סטיפינג) ובנסיונות בבישול פארשל גם עם אבקה וגם במיני מאש ממש.. 

לפי מה שקראתי בהרבה מקומות ההבדל בטעם לא תמיד מורגש (במיוחד לשתיין הממוצע) ולכן רכז או פארשל הן שיטות טובות בחסכון זמן .. 

 

ממש עכשיו אני מנסה לרכז את הציוד הדרוש בהשקעה מינימלית ע"מ להיות אול גריינר ובאמת להנות יותר בתקווה בתהליך.. 

כך ש..אם מישו יכול לעזור עם צ'ילר ישן\סיר במחיר\ סתם ידע אני אשמח.. 

 

אני כמובן אנסה לתרום כמה שיותר , בניתי ברז עם קורני ולחץ ככה שאני מבין בזה קצת .. והרבה ידע תיאורטי בשיטה שכולם פה משתמשים קריאת מאמרים ופורומים :)

 

 

 

כי אין כמו בבית

מקס's picture
Offline

Location

רמת גן
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/05/2011

היי שי,

קודם כל ברוך הבא לפורום! גם אני חדש פה ולומד המון. התרשמתי מהאתר ומההתלהבות שלכם.

הבנתי שהמבשלה שלכם מעוניינת לעבור לבישול AG. זה נחמד ושווה את השקעת הזמן והכסף. עדיין, יש לי כמה הערות (בונות) על מה שכתבת:

1. דווקא השתיין הממוצע (שרגיל להייניקן וגולדסטאר) יבחין ישר בבישול מרכז שלא בוצע כהלכה. מבשל בירה שרגיל לטעמים המשוגעים של בירות ביתיות יהיה יותר סובלני.

2. בישול AG דורש השקעה התחלתית של כמה מאות שקלים בודדים. לא הרבה, במיוחד למבשלה רצינית. הייתי ממליץ לך לרכוש ציוד בסיסי ולבשל כמה בטצ'ים AG ללימוד, לפני שאתה רץ ומרים מבשלת AG שלמה. תאמין לי שזה יחסוך לך הרבה קניות מיותרות שתעשה מחוסר ניסיון (=כסף) וזמן בהמשך שתשקיע בתיקון המערכת שבנית (=זמן). ככה שבעצם הרווח שלך יהיה בריבוע!

3. אם וכאשר לחליט להרים מבשלת AG רצינית נשמח אם תשתף אותנו בתהליך. אותי במיוחד יעניין אם תקימו מבשלה שהיא אוטומטית, כי זה משהו שגם אני בדיוק מנסה לתכנן. יש הרבה צדדים בתכנון המבשלה, מעבר לתהליך הטכני של לשים גרעינים בצידנית במים חמים ולנקז. יש את נושא החומרים שמשתמשים בהם לבניית הציוד, בקרת הזרימה והטמפרטורה, חיטוי נכון, חישוב כמויות ונושאים נוספים שחייבים להכיר כדי להכין בדיוק את אותה הבירה המעולה בטצ' אחרי בטצ'.

בהצלחה,

מקס

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

שי המנכ"ל,

טיילתי לי באתר של "המבשלה" שאתה "המנהל הכללי". אני רוצה להגיד שאתם חמודים. 

באמת, בלי שום ציניות. רק אשמח אם תסביר, אם כולם מנכ"לים וסמנכ"לים ומנהלים, מי מבשל את הבירה? אני גם חושב שאתם צריכים לגייס מהר יועמ"ש או שגל משמש בתפקיד עד הוק.

למי שטרם נכנס לאתר "מבשלת" גבעתיים, אני ממש ממליץ.

 

עדכון - אני חייב להודות שהצלחת לעורר בי עניין. עיינתי בתמונות בדף הבית בפייסבוק של ה"מבשלה" שאתה ממנכ"ל. אני מודה שאני לא מצליח להעלות על דעתי טעויות נוספות בבישול שאפשר לעשות. ממש מדריך לטעויות בבישול החל משלב הקירור דרך ההכנה לביקבוק והביקבוק (את שלב הבישול לא ראיתי). אני כותב את זה כדי לעורר בכם עניין ללימוד. אתם בהחלט מוזמנים להצטרף לבישול כדי להבין איפה אתם טועים. ולטעויות יש ביטוי ברור בתוצרת שלכם. שוב, אני כותב את זה ממקום טוב אחרת לא הייתי מזמין.

תאריך הצטרפות לפורום: 02/13/2011

אכן יש עקומת למידה גם בנושא הבישול.. רוב התמונות של הבישול - תמונות ישנות ומלאות טעויות של טירונים... מאז עבר הרבה מים בנהר.. 

 

אבל כמובן שיש לי עדיין המון מה ללמוד בעיקר בבישול א.ג...

כי אין כמו בבית

Jeans Brewery's picture
Offline

Location

beer sheva
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 10/25/2010

יופי של אתר יש לכם, כל הכבוד על ההשקעה.

לפי כמות האנשים נראה שזה כבר מפעל קטן Laughing

http://www.facebook.com/JeansBrewery

שיטה-בירה מדברית מעת Jean's Brewery

Offline
תאריך הצטרפות לפורום: 08/30/2010

ברוכים הבאים מבשלת גבעתיים!


א) אני בטוח שתחוו חוויה מתקנת. אמנם איזי הוא אדם לא קל, בלשון המעטה, אבל הוא מקצוען אמיתי, בעל ידע עצום ונכס לפורום הזה. יש לכולנו הרבה

מאוד מה ללמוד ממנו ולפעמים כדאי לחשוב פעמיים לפני שמגיבים, בטח כאשר לא מכירים את הדמויות הפועלות לעומק. תמיד תגידו מה שאתם חושבים ותגיבו לפי 

האמת שלכם, אבל ללא ההערה המתחכמת של גל אני בטוח שלא זאת הייתה התגובה. אני יכול להעיד שגם אני והוא לא תמיד מסתדרים על גביי הפורום,

וישנן חילוקי דעות לפעמים, אבל מה שלא רלוונטי לכולם, אני אומר בפרטי. אם הייתם קוראים פה קצת לפני, הייתם מבינים שככה הוא עם כולם, אז ברגע שזה לא אישי,

אין מה להתרגש. אגב, אם מישהו אומר לכם שאין לו מה ללמוד מכם בגלל שאתם מבשלים partial mash זה בסדר, קבלו את זה בהבנה. הפסד שלו! אז אותו לא תלמדו

אבל יש הרבה שכן ילמדו מכם, במיוחד החבר'ה החדשים והלא מנוסים שמצטרפים. אני אישית תמיד אומר שמכולם אפשר ללמוד ולא סתם אומרים "מכל מלמדיי השכלתי"

אבל לא כולם חושבים ככה.


ב) אני חייב להודות, עם כל הכנות ואני מקווה שלא תעלבו ותקחו את זה למקומות אחרים, שעם כמות המנהלים והסמנכ"לים אתם לא מביישים את טמפו ויחסית למבשלת בירה ביתית

שמבשלת רק 100 ליטר המאמץ הוא מכובד וכל הכבוד על ההשקעה אבל לעין מנוסה, אצל חבר'ה שחיים ונושמים בירה ולחלקם יש מבשלות של ממש, זה נראה

כאילו אתם קצת קופצים מעל הפופיק. זה פשוט מרגיש מיותר. הנישה פה היא אחרת ולא סתם עוררתם פה ציניות על כל בעלי התפקידים. אתם גם נראים

חבר'ה חכמים אז אני מניח שהבנתם שזה מה שדבר כזה יעורר. אתם מבשלי בירה ביתית שמנסים למתג את עצמם כתאגיד. זה פשוט לא נראה טוב בעיניי. חוץ מזה, באמת סחטיין על

ההשקעה במיתוג ובאתר.

 

ג) לדעתי להיות גם מנכ"ל וגם ברומאסטר זאת טעות, אבל זאת רק דעתי. ברומאסטר צריך להיות חף משיקולים של ניהול, כלכליות וכאבי ראש. הוא מתעסק בבירה ורק בה, בטח

אם אתם שואפים להתפתח ולגדול למבשלת בוטיק רצינית.

 

אז שוב, ברוכים הבאים והמון בהצלחה!

רפאל

Saint's picture
Offline

Location

נילי
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/24/2010

רפאל,

   כל הכבוד לך! אתה גבר לעניין!

סיינט

Location

Ariel
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/23/2011

נראה לי שלקחתם יותר מידי ברצינות את מבשלת גבעתיים ממה שהם לוקחים את עצמם.

כמו שאני רואה את זה, פשוט כמה חברים טובים שנהנים להכין ולשתות ביחד בירה, וגם נהנים מהסמי-מיתוג שלהם כלפי עצמם. סתם בשביל הכיף והצחוקים.

 

כמו שכל אחד כאן קורא לעצמו "מבשלת X" ומכין לעצמו תוויות, לא מתוך כוונה אמיתית לעשות עם זה משהו, אלא סתם בשביל הכיף והמורל העצמי, והשלמת החוויה של היצירה העצמית. כי מזה אנחנו נהנים.
אז הם לקחו את זה עוד צעד אחד.

 

תאריך הצטרפות לפורום: 02/13/2011

אני מאוד מסכים, העניין של המיתוג התחיל בתור בדיחה פנימית כזו  שאתה מסתכל עליה ומחייך.. אבל דווקא הפילוג תפקידים ה"מיותר" הזה הביא לנו חשיפה בדמות כתבה בעיתון כך שאמרתי .. אם תאמין במשו הוא יהיה

אני מאמין שאפשר לקחת חלום כמו להקים מבשלה .. לתת שמות שנראים מגוחכים כמו סמנכל זה וסמנכל זה .. ויום אחד באמת להגשים את החלום הזה... 

 

אם הייתם שואלים אותי האם אנחנו נמכור בירה ל1000 אנשים בנוקיה .. הייתי מתגלגל על הרצפה ואומר לכם לקנות לי רכז בדרך ...

אבל האמת שזה קרה .. (ועוד מתוכנים מופעים נוספים).. והתגובות היו מפרגנות מאוד (על סקר שערכנו בין כמעט 100) איש..

 

:)

כי אין כמו בבית

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

תחזירו את הסרט שאתם חיים בו לבלוקבאסטר.

לא חוכמה למכור 1000 בקבוקים. החוכמה למכור בקבוק שני לאותו הלקוח.

אלון coZary's picture
Offline

Location

זכרון יעקב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/24/2010

+1


קרן's picture
Offline

Location

השושנה
מבשרת ציון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 11/01/2010

אלון, איזה כיף לראות ממך תגובה!

מזמן לא ראיתי אותך פה :)

קרן

מבשלת קייס

 חובבת ציון הראשונה!

תאריך הצטרפות לפורום: 02/13/2011

מהפה שלך לאלוהים.. אכן זה המטרה ליצור קהל לקוחות "קבוע" .. טוב זה המטרה העסקית של כל עסק... 

עכשיו מיישמים , ולקחתי את ההצעה שלך אני אשמח לבוא לבישול ראווה שכזה

כי אין כמו בבית

גלעד - מבשלת החלוץ's picture

Location

באר שבע
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/29/2010

עזוב אותך מהמילה "עסק" זה לא לפורום הזה, אם השיחה היא עסקית אז לחץ כאן

ובכל הקשור ללקוחות חוזרים/קובעים, גם עזוב אותך.

הם רק שותים לך את הבקבוקים. שותים ושותים (בלי לפגוע באף אחד Cool)

If you don't stand for something

You will fall from anything

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

בישול ראווה? תחפש את החברים שלך.

עוד אחד למונה.

Royi's picture
Offline

Location

עין כרמל
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

+1

איזי , אני מגיב לכל תגובה שלך, זו הדרך היחידה לסגור את הפער. 

 
Saint's picture
Offline

Location

נילי
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/24/2010

רועי,

   אם אתה רוצה לסגור את הפער עדיף שתנסה

+5

סיינט

רון_ב - ronstar's picture

Location

עמק זבולון 35
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 12/06/2010

+100 להשלים פערים במונה Cool.

שי, בהצלחה לכם, נראה מושקע.

קח את התגובות בפרופורציות המתאימות ולא באופן אישי, כשתגיב אליהן באופן אישי הם בטח שיהפכו לאישי.

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

אם לסכם, הדבר היחיד שמפריעה לי בפורום הזה, שהפך לגן ילדים. לא ככה התחלנו.

ולכל החוששים מבריחת הנוער, הנסיון מראה שהמבשלים הותיקים בורחים. כן גם אני עם רגל בחוץ. אבל בכל רע יש טוב, כשאני אנטוש הדובים יחזרו בגדול ויש להם תוכניות עליכם.

תהנו.

תאריך הצטרפות לפורום: 02/13/2011

מה יש לכם אנשים ? אתם מנסים להבריח חברים חדשים בכוח? אתה באמת לא רואה שהכיון של ההודעה חיובי? 

אמרתי שאני ארצה לבוא לראות בישולים\לבשל ביחד איתכם ע"מ ללמוד .. למרות שאני ממש בספק שיש לי חשק..

ברור שיש פה מעגל : התגובות בחלקן מגעילות ממש ----> אנשים לא באים לשום מפגש + לא מתנדבים לדבר----->ושוב - יש פה תגובות מגעילות ממש.. 

 

אדון איזי תתבגר ... 

כתבתי מתוך רצון להשתתף ורק גרמתם לי להרגשה מגעילה (חלק כמובן היה ענייני לגמרי ותודה למי שכתב לעניין).. אז תודה על לא דבר.. 

ושיהיה בהצלחה.

כי אין כמו בבית

גלעד - מבשלת החלוץ's picture

Location

באר שבע
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/29/2010

שי, אתה נשבר מהר מידי,

תסתכל על זה כמו אימונים ליחידה. בהתחלה אתה צריך טיפה לסבול את הוותיקים, אבל אחר כך זה ישתלם לך.

קח את זה באיזי, שתה בירה ביתית...

If you don't stand for something

You will fall from anything

Saint's picture
Offline

Location

נילי
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/24/2010

Laughing איזה יופי של עבודה עשינו עליך גלעד.

כשהגעת לפה לא ידעת בכלל בשביל מה צריכים את הצינור. כמה שבועות איתנו ונהיית אחלה גבר!!

אני גאה בך.

סיינט

גלעד - מבשלת החלוץ's picture

Location

באר שבע
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/29/2010

קדוש,

תן טיפה כבוד, יש לי לפחות חצי שנה...

If you don't stand for something

You will fall from anything

Offline
תאריך הצטרפות לפורום: 08/30/2010

אתה באמת כמה שבועות פה.

 

45 שבועות ליתר דיוק Laughing

(זה כבר כמעט פז"מולדת- מזל טוב!)

רפאל

עפרי - מבשלת החלוץ's picture

Location

סמילנסקי
רחובות
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 06/13/2010

וואו ! 

שבועיים לא הייתי ליד מחשב,  נכנסתי אתמול לאינטרנט ולפורום ראיתי את השירשור הזה וחשבתי שנכנסתי לפורום הלא נכון.

זה עדיין פורום על בירה? 

אם לא נעמוד על המדבר - לא תעמוד תל-אביב. קיומו של הנגב הוא אולי ממשי יותר מקיומה של תל-אביב - בן גוריון בהחלט ידע על מה הוא מדבר. מבשלת החלוץ

Saint's picture
Offline

Location

נילי
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/24/2010

רק 72 הודעות, 0 שירשורים ומרשה לעצמך להיעלם לשבועיים?????????

כמה מדורדר הנוער של היום!!!

סיינט

Jeans Brewery's picture
Offline

Location

beer sheva
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 10/25/2010

וכבר עם 4 נקודות. Innocent

http://www.facebook.com/JeansBrewery

שיטה-בירה מדברית מעת Jean's Brewery

תומר רונן's picture

Location

הרקפת 5
שדרות
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 12/14/2010

באמת לאן זה התגלגל... נראה שכולכם צריכים להרים את היד מהמקלדת לרגע,

להשען לאחור על הכסא

לקום לעשות סיבוב בחדר

לצאת מהדלת לכיוון המקרר

לקחת בירה ביתית קרירה שלא מזמן בישלתם

ללגום בהנאה, לשים את האגו (וכל עניין הניקוד המטופס של סיינט בצד) ולהתפקס לעיקר

שבת שלום ומבושל