בבקשה בלי ציניות וסרקסטיות, דברים בונים.
כמות: 25 ליטר
לתת:
3 קילו רכז בהיר של מנטונס
500 גרם פתיתי שיבולת שועל(קוואקר) קלויה
500 גרם קאראמיוניך 3
300 גרם קריסטל כהה 150L
250 גרם לתת שוקולד קאראפה 1
200 גרם קאראפילס
200 גרם סוכר חום כהה
50 גרם לתת שחור
השרייה: 45 דקות.
רתיחה: 60 דקות, הוספת הרכז ברבע שעה האחרונה.
הוספת 150 גרם אבקת קקאו ל3 דקות אחרונות של הרתיחה
כשות: 30 גרם מגנום לחצי שעה.
שמרים: WB-06
3 שבועות במיכל תסיסה ב21 מעלות ואז ביקבוק עם סוכר חום.
תודה.