התאמת בירה לאוכל

4 תגובות [לתגובה האחרונה]
נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

חברים, הנה לכם נושא משעשע, התאמת בירה לאוכל:

הנה הגילויים האחרונים שלי:

1. סושי ובירת חיטה. מי היה מאמין? אחלה שילוב (אולי הגרמנים והיפנים שיתפו פעולה במלחמת העולם II על בסיס התאמה באוכל?)

2. מנות אחרונות וסטאוט. בייחוד סטאוט שיבולת שועל יחד עם תותים וקצפת! מעולה.

3. סטייק מדיום ריר עם בירת IRA של מבשלת SPAROW. שילוב מנצח!

 

למי יש עוד שילובים ממולצים?

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

מנת דבל מק עם מכבי

עודד's picture
Offline

Location

סמטת עופרית 11/2
אבן יהודה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

לזאת יקרא אנינות טעם

עודד
דגן - הדובים's picture

Location

רעננה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

השילוב שלי הוא דווקא סושי עם סטאוט (הרי ברור שעם חיטה הוא לא יכול ללכת אצלי)

בשר הולך לי נהדר עם IPA

קינוח לא בא לי טוב עם בירה בשום מצב

brew-tali's picture
Offline

Location

חולון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

תנסו קינוחים עם סמי קלאוס או רק סמי קלאוס בתור קינוח  (דגן תפסיק לגחך, אני יודע שסמי קלאוס זה גם לאגר וגם מתוק)

אדי סער