שילוב גורע 10: בשר או דגים עם בירה, האומנם?

3 תגובות [לתגובה האחרונה]
אלון coZary's picture
Offline

Location

זכרון יעקב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/24/2010

מתוך כתבה בYNET:


שילוב גורע 10: בשר או דגים עם בירה

ארוחה המבוססת על בשר או דגים מהווה מקור טוב לוויטמין B, ובעיקר B12. קבוצת ויטמין B חשובה לייצור אנרגיה, לתפקוד המוח, לתפקוד מערכת העצבים ועוד, אך שתיית בירה בארוחה מביאה לירידה משמעותית בספיגת הוויטמינים האלו בגוף. האלכוהול ידוע כמעכב ספיגה של כל הוויטמינים המסיסים במים ושל חומצה פולית המצויה בפיצוחים ובירקות.

 

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4042445,00.html


דותן's picture
Offline

Location

חרש משה
רחובות
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 12/24/2010

אני לא מאמין בזה...

Jeans Brewery's picture
Offline

Location

beer sheva
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 10/25/2010

אולי זה נכון, אבל אז זה נכון גם לגבי יין.

חוץ מזה לא עם כל ארוחה שותים בירה.

חוץ מזה אחוז האלכוהול בבירה קטן יחסית.

http://www.facebook.com/JeansBrewery

שיטה-בירה מדברית מעת Jean's Brewery

Location

מדליקי המשואות
מעלה אדומים
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/05/2010

אכן לא עם כל ארוחה שום בירה....לפעמים שותים את הבירה לפני, ואחרי הארוחה.

על סמך המידע הזה הייתי מסיק שיש יתרון לבירות עשירות בחלבונים וויטמינים עם אחוז אלכוהול נמוך, כמו בירות חיטה.