פטריק הקדוש במבשלת Sparrow

15 תגובות [לתגובה האחרונה]
דגן - הדובים's picture

Location

רעננה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

מסקירת התגובות ואישורי ההגעה, אני מבין שמלבד המארחים (דרור, תומר וירון), יגיעו:

  • יואב
  • עמנואל
  • דגן
  • רותם
  • נועם
  • רועי
  • שחר
  • ריפטין (מגיע, נכון?)
  • אדי
  • אולי אביחי גרינברג

בסה"כ 12-13 שותים כמו שזה נראה כרגע. יופי של פורום. כמובן שחברים נוספים מוזמנים - אבל כדאי להודיע שאפשר יהיה להתארגן.

מתי זה? ביום רביעי, 17/3 (יומו של פטריק הקדוש), בשעה 19:00

איך מגיעים? מושב נחלים נמצא על כביש 40 , מעט אחרי פ"ת, לכיוון נתב"ג. להיכנס למושב מהכניסה הצפונית, ליד הירידה מכביש 471 ותחנת דלק סונול, ולנסוע ישר ישר לתוך המושב, ממש כשמגיעים לכיכר (טיפה לפניו) לקחת שמאלה לדרך עפר שמובילה למבשלה (יהיה סימן)

מה להביא?

  • בירה שבישלתי בעצמי - מצוננת ומוכנה לשתיה (אביחי - אתה מקבל פטור, לא נראה לי שיתאים קרלסברג (-:)
  • 30 ש"ח לבשר
  • עוד איזה נשנוש ליד הבירה
  • בירות להחלפה
  • אביזרים ותלבושות ברוח החג
Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

אני מגיע עם העזר כנגדי. להתראות.

Royi's picture
Offline

Location

עין כרמל
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

 

מישהו עובר במקרה בבירדי לפני המפגש?

אני צריך איסוף של בקבוק ביג שופ.

 

 

 
ארז- בירת הכרמל's picture

Location

חיפה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/18/2010

שלום לכולם,

לצערי הרב ומסיבות שאינן תלויות בי ,לא אוכל להשתתף במפגש.

 

תעשו חיים ,

ארז.

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

אני בעד לנסות לסדר את הטעימה באופן שיאפשר לשמור על בלוטות הטעם שלנו לאורך זמן ארוך יותר.

 

  • יואב - סטאוט
  • עמנואל -  אינגליש אורדינרי ביטר
  • דגן - IPA
  • רותם
  • נועם - אלונה, פורטר עם טעמי עץ אלון וויסקי.
  • רועי - בלגית חזקה כהה
  • שחר - בירוויה - היא עוד לא החליטה לאיזה סטייל היא שיייכת (אני מהמר על זה שהיא לא מרה מידי. [נועם])
  • ריפטין (מגיע, נכון?) - סטאוט עם דבש חרובים
  • אדי - בריון שחור? (ש)חיטה שחורה ?
  • אביחי גרינברג ?
  • בקיצור, נראה כי עדיף לטעום את הבלגיות קודם, אח"כ את הסטאוטים והפורטירים ולהשאיר לסוף את הביטר ואIPA (אחרונים חביבים...)

    אבל זו דעתי האישית בלבד.
בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

סבבה. נראה שיהיה שמח...

דגן - הדובים's picture

Location

רעננה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

חבר'ה - היה ממש כיף. בירות נהדרות, יופי של בשר מהמעשנת וחברה טובה טובה טובה!

צריך לוודא שלא ייקח 3 חודשים על הפעם הבאה. פעם בחודש נשמע יותר טוב, הא?

תודה לדרור על האירוח.

brew-tali's picture
Offline

Location

חולון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

לצערי לא נכנסתי לפורום לפני האירוע (זמן, זמן, זמן) ולכן שחכתי את הנשנוש (חייב לכם ). בגלל שבאתי בקטנוע גם לא הבאתי בירות להחלפה (גם בזה אני בעל חוב. האירוע לכשעצמו היה נפלא,  בירות על הכיפאק (טוב, משה עוד צריך להשתפר), האירוח של דרור נהדר (הפקצ'ות, הבשר והכנסת האורחים), חברה נפלאה וגם שיעור מעשי בבישול בירה. בקיצור, אני מצטרף לדעתו של דגן: לפחות פעם בחודש !

ביום ראשון אני נוטש את ארץ הקודש לחודש לטובת נפאל והודו. אם יש מה לדווח בנושא בירה מהמקומות האלה - שליחכם יעשה זאת.

אדי סער
נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

נסיעה טובה! have fun

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
brew-tali's picture
Offline

Location

חולון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

תודה נועם. נתראה בשמחות, וכחובבי בירה יש לנו הרבה הזדמנויות לשמחות.

אדי סער
נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

רועי,

באילו שמרים השתמשת לבירה שלך. זה היה מדהים!

בירת פסיפלורה ללא פירות.

זו לדעתי הבירה שזוכה ל BEST OF SHOW של המפגש.

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
Royi's picture
Offline

Location

עין כרמל
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

איזה כבוד, הכל כמובן במקרה.

 

השמרים הם  belgian abbey של Wyeast (נשטפו מבישול קודם).

http://www.wyeastlab.com/rw_yeaststrain_detail.cfm?ID=127

 
נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

דרור,

אני שותה את הדובל הבלגי שלך. חתיכת בירה כבדה. נראה לי שזה ילך טוב עם צ'ולנט.

מה יש בה? אני מנסה לזהות טעמים וזה קשה. הבירה מורכבת.

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

סיכום ביניים:

irish red ale של עמנואל - אחלה בירה. ממש מצויינת. אם כי לא ברור לי ההבדל בין irish red ל american amber ?

דובל של פיסטה - התפוצצה! חבל.

BD - דובל בלגי? של דרור כמדומני - כבדה ומתוקה. אולי קצת מתוקה מידי.

IPA - גם של דרור (אם זכרוני אינו מטעה אותי) - אחלה בירה. קצת מרה מידי לטעמי. שתיתי עם ידידה ולא הצלחנו לסיים בקבוק חצי.

סטאוט חרובים של ריפטין - נשארה כמתנה לידידה הנ"ל. 

נשארו לי עוד 2 בקבוקים של עמנואל וגם בקבוק של בירת הפסיפלורה של רועי. אני חוכך בדעתי לנסות ולגדל את השמרים המדהימים האלו לשימוש חוזר.

 

 

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

נועם, בירת החיטה חמוצה כמו רכז לימון. הטעימה על אחריותך בלבד (:. פעם ראשונה שהתקלקל לי בצ' שלם. תמיד יש פעם ראשונה.

 

תטעם בזהירות. הייתי רוצה לדעת אם הדיאגנוזה שלי נכונה. 

 

Royi's picture
Offline

Location

עין כרמל
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

נועם, בירת הפסיפלורה שלי לא משתבחת עם הזמן, נראה שהריח מתפוגג.

2 באצ'ים אחרים עם אותם שמרים לא נתנו תוצאות דומות.