"אל תסתכל על הקנקן אלה במה שיש בו"?
בהקשר שלנו כמובן...
"אל תסתכל על הקנקן אלה במה שיש בו"?
בהקשר שלנו כמובן...
רותם, לך בטח יש דעה בנושא. אני משוכנע. נראה לי שבנושא זה לפחות יש לך אפשרות לתרום משהוא לקהילה.
אני לא רותם, ובטח לא זה העניין, אבל אני חושב שזה דיי חבל שאין מספיק ברים בישראל שאתה יכול לקנות קנקן של בירה לשולחן.
יש פאב אחד כזה בכפר סבא, אבל לא הצלחתי למצוא נוספים.
גלעד, שמת לב שירדה לך נקודה?
אתה נדרש לרשום על הלוח 1000 פעם "לא חוטפים שירשור של אחר".
(פתיחת סוגריים -
הרבה נקודות אמיתיות לגלעד. היום בישל בלגית עם הקדוש במודיעין.
- סגירת סוגריים)
עכשיו בחזרה לשירשור של אי.זי... איפה היינו? כן, רותם והקנקן...
סיינט
טוב שאין פה סטאטוס דנידין
מילה לפרננדו - אתה לא רוצה להירטב. אז למה אתה יוצא החוצה?
אתה צודק. פשוט שמחתי מאוד לפגוש את גילעד היום. הוא בחור מקסים.
חוץ מזה, הסכנה שבשירשורים כמו זה ממכרת!!! זה כמעט כמו פיינטבול :-)
סיינט
מר קדוש, יש חגיגה ואתה לא מודיע ?
יש ברמת אביב - במקום שקוראים לו "ראש פינה".
אפשר לקבל שם מבחר לא רע בכלל של בירות בקנקן (אפילו סמואל אדמס מחבית!)
אבל למה שתזמין קנקן?
אני מנוע מלהגיב, איזי פה בוזז נקודות (שיט, בטח איבדתי אחת)
וחוץ מזה מקס, אם הבירה טובה, למה שאני אפסיק אחרי חצי?
אבל בוא נחזור לעניין,
איזי, למה אתה מתכוון? אולי קטונתי בשנים ולהבין בינה זו...
אם הבירה טובה - תזמין עוד חצי ולא תתאכזר אליה ותיתן לה להתחמצן ולהתחמם בקנקן בזמן שאתה שותה את החצי הראשון.
אם הבירה ממש טובה ובא לך להשקיע, תזמין שלושה שלישים.
גילוי נאות: אם הבירה ממש טובה, אז אני שותה חצי ליטר בחמש דקות. קנקן רבע שעה.
הלוואי לי!!!
הקנקן הראשון אני גומרת ב 5 דקות... את השני קצת אחרי זה... את הבאים בתור לא כל כך זוכרת כי אני נוטה לאבד את ההכרה... בעיקר במסיבות בקולג'...
למזלי החברה מתחשבים ותמיד מעלים את הסרטונים לרשת... אחר היה לי חור גדול בחיים!!
הסטודנטית המעורפלת
סטודנטית לסיינטולוגיה או שאת סתם לומדת נהיגה?
ובכן אני מאוהבת בטום קרוז אבל שום סיינטולוגיה.
אני סטודנטית בקולג' מפורסם במיאמי שבקליפורניה. לא ממש זוכרת מה המסלול אבל איכשהו תמיד מצליחה להגיע לבר המשקעות. אחלה מסיבות אצלנו!
הסטודנטית המעורפלת
למה לקלקל שירשור רציני?
אי.זי.,
יש הרבה דרכים וסגנונות להביע דעה. פרודיה היא אחת מהם.
יש בהחלט מסר גם בדמות וגם בדבריה (חוץ מהגשמת חלום ילדות של כומר לשעבר).
הסטודנטית המעורפלת
ואיך בדיוק את מביעה דעה?
את הצגת את עצמך פה? חוצפה, ככה להכנס לפורום ולא לספר על עצמך?
איך מבשלת, איפה, כמה זמן, איזה סוגי בירות. אם את צריכה עזרה את יכולה לפנות אלי בהודעה פרטית.
בכל מקרה , ברוכה הבאה.
אתה צודק איש חכם! הלא אני מעורפלת?
את שמי הפרטי אני לא אפרסם בפורום זה כי יש הרבה סוטים באינטרנט. אם באמת מתחשב לכם אתם יכולים לקרוא לי s6t9@pruxka
על המבשלה שלי גם לא אדבר. בדקתי בשירשורים ולא ממש הרגשתי שזה מעניין אתכם. נגיד שאני ממוקמת במיאמי קולג' שבקליפורניה (אמרתי את זה קודם, לא?)
לחברה מהקולג' יש עוד כמה פרוייקטים DIY מעניינים (כגון פיתום פנאומטי של צ'ירלידרס בבירה) אבל גם זה נראה לי לא ממש מעניין אתכם אז אני אוותר.
מתכונים הייתי שמח לשתף. לא את הסודיים שלי כי לצערי הם סוג של סוד מעורפל כזה... כן?... אבל יש לי הרבה מתכונים לשתף כאן: http://www.beertools.com - אם יוצא לכם לנסות אחד, אל תהיו מניאקים ותספרו איך זה יצא. אם זה טוב אני מבטיחה לנסות גם בעצמי. איך שאנחנו אומרים בקולג', שיתוף עד הסוף המר!
אז מה נשאר? כמו סטודנטית טובה אני אשמח ללמוד ולשאול שאלות - סביר להניח שרובן יהיו קצת מטומטמות אבל אני בקולג' אז מותר.
אהה! שני דברים אחרונים:
1. הכומר שהיה פה קודם השאיר מכתב התנצלות למישהו שקוראים לו אוריאל. איך אפשר להעביר לו אותו?
2. הוא גם השאיר טלפונים של ספקים מרמלה ומלקוחות מהפורום הזה. הוא ביקש שאנהל לו את העסקים מעכשיו עד שימצא לעצמו מנזר חדש.
שמחה להיות פה!!! בהחלט מרגישה בבית!
הסטודנטית המעורפלת
הפיתגם הנכון הוא "אל תסתקל על הקנקן..."
במיקרה שלך, עמנואל, אני באמת מתלבט...
לדעתי, מוצר בינוני מאוד שיארז באריזת מליון דולר יחשב בעיני הצרכן איכותי מאוד.
אם האיכות הכוללת של מוצר (כפי שהיא נתפסת בעיני הלקוח) היא 100%, להערכתי החלוקה בין איכות אובייקטיבית לתדמית הינה 20% ו- 80% בהתאמה.
המסקנה המתבקשת, להשקיע בתדמית, בפרסום ולא ממש כדאי להתאמץ לייצר בירה טובה יותר.
וזה בדיוק ההבדל בין בירה שמיוצרת לשיווק לבירה שאנחנו מבשלים.
אני מסכים, אבל בירה אינה שונה מכל מוצר אחר שנמכר בשווקים.
תוכל לשמוע טענות דומות מחקלאים זעירים המגדלים ירקות איכותיים שאינם יפים לעין.
מי יטעם עגבניה אם היא לא אדומה ומבריקה?
לדעתי כל אחד מפעיל בצורה כזו או אחרת את כלל "הסתכל קודם כל בקנקן".
אם במפגש מבשלים מישהו יביא בירה בבקבוק ממוחזר שהוא לא הוריד ממנו את התווית המקורית,
איך תתייחס לבירה שנמצאת בבקבוק?
זה מה שאלתרמן אמר בנושא:
http://www.shiron.net/artist?type=lyrics&lang=1&prfid=743&wrkid=8497
חחחחחחחחחחחחחחח
רק עכשיו קלטתי שהסטודנטית המעורפלת זה הקדוש :)
ענק!!!
ולרגע חשבתי שיש לי פה תחרות...
קרן, אני מתחיל לחשוב שזאת שיטה אצלך. באופן קונסיטנטי את מקלקלת לי כאן. תשמרי על הגב!
ובנוסך לכל הולכת לקבל זיכוי של 100 ש"ח. נראה כמו אופוזיציה לאופוזיציה.
מי זאת קרן????????????????
באיזה קולג' את???
הסטודנטית המעורפלת
אני מקולאג' ויוה דה לה סאטלה
מכירה?
ברווווור!!!!
מתי את באה לאחת מהמסיבות שלנווווו?
הסטודנטית המעורפלת
אולי בחמישי, אהיה איתך בקשר
זה רק אני או שבתור בחורה סיינט כותב עם פחות שגיאות כתיב?
אני מסכים עם מה ש E.Z אמר על תפיסת הצרכן, השאלה היא האם יחזור הצרכן לשתות את אותה הבירה באיכות ירודה עם האריזה היפה?
לפי איך שהשוק מתנהג כיום: כן ולא, זה פשוט שנוי במחלוקת ותלוי בהרגלים.
יש אנשים שמחפשים תמיד טוב יותר, ויש כאלו שיסתפקו במועט, יש גם אנשים שישתו בירה מתוך מחשבה מפגרת שהכניס להם המשווק לראש...."יש **** יש חברים"?...בטח חברים.....ב4 שקל בקבוק זאת בירה לקמצנים אז למה לא לקנות בקבוק אחד ל3 אנשים כבר.....ועם שישיה אפשר לחגוג בפורום גדול עוד יותר.
יש אגב בירה גרמנית שעליה כתוב (בתרגום כמובן): "טעם טוב לא צריך שם" וזה הכל..שמו את כל הכסף בלהכין בירה טובה ולמרות שלא יצא לי לשתות אותה שמעתי עליה תגובות מדהימות ממכרים...אבל מה....אני בטוח שזאת לא הבירה מהנמכרות ביותר כי יש אנשים שמחפשים מיתוג.