הרגשתי צורך לשתף בעובדה שלפני שבועיים עברנו כאן בנגב להתסיס את הבירה בתוך מקרר עם שאיפה לבקרת טמפרטורה. קנינו בקר, על פי המומלץ, חיברנו את הרגש בהתאם לעצות שכבר ניתנו בפורום ותשמעו... בלי עין הרע, בן פורת יוסף, בינתיים הבירות מצליחות להגיע לאחוז נצילות סוכרים מדהים, והתוצר הסופי מתאים יותר ויותר בנתונים לפרופיל. אני יכול להגיד שאת שיטת הבישול לא שינינו, לכן אני נוטה להאמין שהתסיסה בבקרת הטמפ' עושה את ההבדל. בגדול אני ממליץ למי שלא עושה ככה, להשקיע טיפה מאמץ ולבקר טמפ'.
נ.ב.
ביום שבת האחרון הייתי בחוף השרון בהרצליה והלכתי עם חברה לאכול גלידה. תוך כדי שאני לוקח כדור מטורף של שוקולד בראוניז, אני קולט שעל המקררים של החנות יש בקר טמפ' זהה לממולץ כאן בפורום. שאלתי את המוכר, מה הוא יודע על הבקר. כמובן שלא היה לו מוזג, אז הוא קרא לאחראי משמרת שאמר ש"בהתחלה היו בקרים מקוריים למקררים שלהם, אבל אחרי שהם יתקלקלו הם פשוט הזמינו בקרים מאי-ביי. משהו כמו 90-100 ש"ח לאחד והם עושים יופי את העבודה". נשמע לכם מוכר?