בשישי בבוקר בעודי ממתין לסיום המאש נורא התחשק לי לפתוח בקבוק. הבעיה שהשעה רק 10:30 בבוקר. מה השעה המוקדמת ביותר שאתם פותחים בקבוק ביום בישול?
מהיא השעה הכי מוקדמת שסביר לפתוח בקבוק בירה ביום בישול?
באמצע שבוע החל מ 11
בשישי ושבת זה תקין כבר מ 10
בשישי בבוקר, בעודי ממלא את הסיר לחימום המים למאש (בהנחה ולא עברתי בבירדי לפני כדי לקנות חומרים, כי אם כן, סביר להניח שהבקבוק הראשון יהיה שם ).
לא קל להיות אלכוהוליסט במשרה חלקית בימינו..
מקס, אתה בטוח שאלה רגליים?
רציתי לשמור את השניה לתמונה הבאה שלי, אבל מילא...
http://3.bp.blogspot.com/_ucc3YgdjUvA/TUZ-6425e5I/AAAAAAAACeg/l7HEVuf8YJs/s1600/sexy-feet.jpg
איזו שאלה...
אתה מתעורר לפני הבישול, אוכל ארוחת בוקר עם בקבוק בירה, לא?
ורק אז מתחיל את ההכנות לבישול, לפחות ככה זה אצלי.
:)
בישלתי כמה פעמים דווקה במשך הלילה אז 5-6 בבוקר זה נחשב?
לא משנה היום או השעה- עם תחילת המאש בקבוק ראשון
+1
תלוי איך עבר עלי יום חמישי בלילה....
חולה לב מקבל עיצה מהרופא שלו..."תשמע חבוב, המצב לא כ"כ טוב. אתה חייב לחתוך בפעילות המינית שלך לפחות לחצי"
שואל החולה בחשש.... "דוקטור, שאני אפסיק לחשוב על זה או שאני אפסיק לדבר על זה?".....
גיגי, חמוד.
9:00, גם אם אני לא מבשל
הפעם האחרונה ששתיתי ממש לפני בישול השעה הייתה 1 בבוקר........צריך לציין ששתיתי עד 4 בבוקר
ובישלתי עם האנגאובר ב10 בבוקר
אבל במצב נורמאלי אני פותח בקבוק בירה רק ברתיחה מלאה של התירוש
אצלי הבירה נפתחת עוד ערב קודם לבישול, כאשר אני יושב על פרופיל הבירה והבישול : )
שכמובן, מתחיל על פי תכנון ונגמר בהתאם למצב האלכוהול בדם (אך ללא פיספוס בתיעוד).
זאת הגישה הנכונה תומר!
הסטודנטית המעורפלת