אבשלום
מידע על המבשלה
- כמה מילים
מבשלת אבשי
מבשלה ביתית, המקפידה על שימוש בחומרים טבעיים בלבד.
תהליך הבישול מסורתי בדיוק כפי שנעשה לפני 2000 שנה.
אנחנו דואגים לתהליך מבוקר ולשאר דואג הטבע.
לבירות טעמים פירותיים עדינים - דבר שמייחד ומבליט את איכותן.
הבירה אינה מפוסטרת ומסוננת.
נוסד: 2007
יצור: כ-1000 ליטר בשנה
ברומסטר: אבשלום בן-צור
לאחרונה בישלנו את סידרת הקיבוצניק כבירות הבית של בית היין במעברות.
User Rating
היסטוריה
- צפייה בפרסומי הבלוג
- בפורום מזה:
- 7 שנים ו-16 שבועות