דן טאוב מבשלת שביץ shevitz מפרסם

סינון לאחר קירור ולפני מיכל תסיסה...

שוב, לא משהו מקצועי יותר מידי,

עקב כך שמערכת הקירור שלי מונה 24 מטר של צינור לערך, דלי של מיים קפואים עם קרח ובעוד הקירור מתרחש אין לי אפשרות לזוז הכנתי את הדבר הזה:

מסננת פשוטה, מכסה של מיכל תסיסה וה"שומר שהצינור לא יזוז"(לא ידעתי איך לקרוא לזה...) של הצינור העברת נוזלים.

פשוט וקל שמים הכל ביחד קושרים את המסננת למכסה שמים על מיכל התסיסה, כמובן מחטאים את כל זה יחד עם שאר הציוד שמחטאים לפני הקירור וכשמסיימים להעביר את כל הנוזל פשוט מחליפים את המכסה, ככה הצינור לא זז ואני יכול להתעסק בדברים אחרים.

:)

 

מקרר רוזנבלט מודל טאוב.

לפני כמה זמן כתבתי שאני עובד על כמה פרוייקטים.

ביניהם הכנת סט אפ לאול גריין, שעוד לא מוכן לגמרי וכשהוא יהיה מוכן אני אעלה תמונות והסברים.

בינתיים נושא שעלה כאן בזמן האחרון ופחות או יותר סיימתי להכין אותו הוא מקרר תסיסה יותר גדול ממקרר רגיל.

לא מזמן היה מבצע איסוף גרוטאות ביתיות בבית יצחק, במזל גדול החלטתי בדיוק בזמן לסוע לסיבוב חיפוש גרוטאות.

מצאתי מקרר גלידות ישן, בלי מנוע בלי כלום, בהמשך הדרך הביתה כבר ראיתי 2-3 מכוניות שהעמיסו את שאר המקררים שהוצאו ובמזל התיישבתי על המקרר גלידה הזה!

Syndicate content