בסופש האחרון בישלתי 60 ליטר במערכת BIAB, היו לא מעט חששות מאחר וזה בישול ראשון בנפח כזה.
80 ליטר מים ו13 קג לתת נכנסו לסיר 100 ליטר
סחרור דרך פתח במכסה, המשאבה ובקר הטמפרטורה נמצאים בתוך ארגז הכלים. כף חשמלית (לא מופיעה בתמונות) שומרת על הטמפרטורה.
לאחר שעה של מאש ומאש אאוט, השק הורם על חצובה לסחרור נוסף לצורך הצללת התירוש
בישול (קצר) של 60 דקות, הכשות בשקית
קירור בסחרור ע"י PLATE CHILLER שהתגלה כיעיל ביותר למרות גודלו, רק 10 פלטות
סה"כ עבר יפה מאד , ללא נפגעים ברכוש ונפש, צריך לחשוב שוב על עניין החצובה, היה לא פשוט ודי מפחיד להרים את השק.
עדכון :
3 קגים מולאו, מסתבר שלא פספסתי בנפח.
FG 1.010 בירה קלילה להחריד, כצפוי.