שלום,
הכנתי 20 ליטר בירה.
במתכוןהוגדר להוסיף 800 גר' סוכר לבן.
במקום שמתי 350 גר' סוכר וחצי ליטר דבש עם 70% סוכר.
הבירה היא מסוג אייל.
לאחר 24 שעות הבירה לא תוססת. אין בעבוע מהנשם.
טמפ' בין18 ל22 מעלות.
מה אתם ממליצים לעשות?
שלום,
הכנתי 20 ליטר בירה.
במתכוןהוגדר להוסיף 800 גר' סוכר לבן.
במקום שמתי 350 גר' סוכר וחצי ליטר דבש עם 70% סוכר.
הבירה היא מסוג אייל.
לאחר 24 שעות הבירה לא תוססת. אין בעבוע מהנשם.
טמפ' בין18 ל22 מעלות.
מה אתם ממליצים לעשות?
לבדוק אם יש קצף מעל הנוזל או שאריות לכלוך. אם יש, אז מתבצעת תסיסה והמיכל לא אטום.
אילו שמרים וכמה שמת?
זה שאין בעבוע לא אומר שאין תסיסה.
+1000
בהנחה שאתה משתמש בדלי פלסטיק לבן לתסיסה, יש למכסים נטיה לא להסגר 100% הרמטית ואז ה-CO2 מוצא לו דרכים אחרות להשתחרר מהן, מלבד הנשם.