בירה לא תוססת-יש לכם רעיון מה לעשות?

שלום,

הכנתי 20 ליטר בירה.

במתכוןהוגדר להוסיף 800 גר' סוכר לבן.

במקום שמתי 350 גר' סוכר וחצי ליטר דבש עם 70% סוכר. 

הבירה היא מסוג אייל.

לאחר 24 שעות הבירה לא תוססת. אין בעבוע מהנשם.

טמפ' בין18 ל22 מעלות.

מה אתם ממליצים לעשות?

 



 

תומר רונן's picture

Location

הרקפת 5
שדרות
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 12/14/2010

לבדוק אם יש קצף מעל הנוזל או שאריות לכלוך. אם יש, אז מתבצעת תסיסה והמיכל לא אטום.

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

אילו שמרים וכמה שמת?

זה שאין בעבוע לא אומר שאין תסיסה.

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
גיל's picture
Offline

Location

מאור
מאור
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/04/2010

+1000

 

בהנחה שאתה משתמש בדלי פלסטיק לבן לתסיסה, יש למכסים נטיה לא להסגר 100% הרמטית ואז ה-CO2 מוצא לו דרכים אחרות להשתחרר מהן, מלבד הנשם.

מעוניין לחלוק שק לתת חיטה - צרו קשר כאן או בנייד 054.261.0303

www.bronsteiner.com