כרם נבות מפרסם

בירה לא תוססת-יש לכם רעיון מה לעשות?

שלום,

הכנתי 20 ליטר בירה.

במתכוןהוגדר להוסיף 800 גר' סוכר לבן.

במקום שמתי 350 גר' סוכר וחצי ליטר דבש עם 70% סוכר. 

הבירה היא מסוג אייל.

לאחר 24 שעות הבירה לא תוססת. אין בעבוע מהנשם.

טמפ' בין18 ל22 מעלות.

מה אתם ממליצים לעשות?

dark ale מתקתק

שלום,

שמי אופיר ונכנסתי לתחום הכנת בירה לפני שלושה חודשים.

אני מכין יחד עם חבר בשם אריאל בירות בפאב "כרם נבות" הפאב של קיבוץ יזרעאל שם אנו גרים.

אני מעוניין להכין DARK ALE עם מתיקות קלה.

אני מכין בירות ביתיות בכמות 20 ליטר כל פעם. לפי המתכון אני מוסיף 800 גר' סוכר לבן בשלב התסיסה. 

Syndicate content