מה הטווח גילאים בקרב מבשלי הבירה בישראל ?

12 תגובות [לתגובה האחרונה]
Offline
תאריך הצטרפות לפורום: 10/11/2014

היי , מעניין אותי לדעת מה הטווח גילאים בקרב מבשלי הבירה בישראל ?

אני בן 18 דרך אגב .

הציוד שלי : סיר נירוסטה 20 ליטר , חבית מסוות לסיר 50 ליטר ,

יוחאי מיטל's picture

Location

רעננה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/31/2013

תצמיד סקר לעמוד הראשי

ניר קרודו's picture

Location

קהילת סלוניקי
תל אביב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/28/2014

בלי לפגוע זה נראה כמו סקר מיותר

הגילאים הם בין 18 (גיל שמותר לשתות) עד הגיל שאתה עם רגל בקבר

פלוס מינוס

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

האמת שזה נתון די מענין.

תראו איך נראה הסקר של איגוד המבשלים הבייתיים האמריקאי:

http://www.brewersassociation.org/wp-content/uploads/2014/06/aha-infogra...

 

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
גל ולנסי's picture
Offline

Location

פרדס חנה- כרכור
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 10/17/2013

נראה לי שהסקר האמריקאי די מדוייק מבחינית הגילאים. לפחות מהמדגם של הברו פארטי האחרון.

אשתתף בסקר בשמחה אם יהיה כזה.

! Yeast is a very strange and entertaining lifeform

Offline
תאריך הצטרפות לפורום: 10/11/2014

אין לי מושג איך עושים את זה אם תוכל להסביר לי או לפתוח במקומי 

הציוד שלי : סיר נירוסטה 20 ליטר , חבית מסוות לסיר 50 ליטר ,

ניר קרודו's picture

Location

קהילת סלוניקי
תל אביב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/28/2014

הסקר מארהב יש בו כמה פרמטרים שהופכים את הסקר למעניין יותר מאשר 

סקר גיל פשטני

צריך לבחור פרמטרים שקשורים לחברה הישראלית שזה יהיה סקר מעמיק ומשקף

גיל 

סטטוס- אם נשוי אז כמה ילדים

מקצוע

השכלה

וכו

גל ולנסי's picture
Offline

Location

פרדס חנה- כרכור
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 10/17/2013

אפשר להשתמש במשהו כזה:

http://www.seker.co.il/

 

! Yeast is a very strange and entertaining lifeform

Offline

Location

יאיר כ"ץ 10
חיפה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/13/2013
ניר קרודו's picture

Location

קהילת סלוניקי
תל אביב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/28/2014

אבישי

כל הכבוד על פתיחת הסקר

אם כבר סקר אז יש משהו שמעניין אותי 

וותק

כמה בישולים

מתוכם כמה זיהומים 

וכתוצאה ממה הזיהומים (אפשר להסיק)

יש מצב לפתוח סקר כזה שיהיה גם פתוח למבשלים שלא חברים בפורום?

נשמע סקר מעניין? אפשר לעשות סקר כזה?

 

סיפור ששמעתי מחבר של חבר של חבר של חבר של חבר.... על זיהום

שהיה איזה אחד שבישל בירה וקרר עם קרח

ובזמן שקירר את התירוש בדלי הכלב שלו התנער על הבירה

וכל התירוש התמלא בשיערות קטנות של הכלב שלו

הבנאדם ניסה לסנן את השיערות שצפו כנראה ללא הצלחה

מהסיפור הזה למדתי שאני מבשל הכלבה נעולה בחדר עד שאני מסיים לבשל או לבקבק

Offline

Location

יאיר כ"ץ 10
חיפה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/13/2013

זה כבר חתיכת סקר...
פילוג של גיל\כמות בישולים\מס' זיהומים\ סוג זיהומים\סוג קירור\ זיהום לפי סגנון\סגנון לפי מין\מין לפי כמה בירה אמא שתתה\איך הכשות משפיע על הרך הנולד...

 

תתקשר למינה צמח.

ניר קרודו's picture

Location

קהילת סלוניקי
תל אביב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/28/2014

התקשרתי למינה צמח היא יותר בעניין של סקר על בישולי קראק

אתה לוקח את זה לכיוון סמינריון :)

4 משפיעים

וותק

מספר בישולים

מספר זיהומים

וסיבה לזיהום

זה יכול לתת נקודת מבט למתחיל וגם אפשר ללמוד 

אולי אפתח את זה כנושא בדף הבית של חובבי ציון ולא ממש סקר כמו שעשית

Offline

Location

היורה
גן יבנה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 10/13/2014

vהנה השאלות שלי לסקר. בואו נאסוף שאלות ואז נעשה סקר משמעותי.

 

  • גיל
  • כמה זמן מבשל
  • מגדר
  • היחס בין הבירה למכירה והבירה לחלוקה
  • כמה בירה מייצר בחודש / שנה
  • שיטת מיצוי (רכז, BIAB, מאש טן)
  • משקיע בתוויות או מבקבק במה שיש
  • אזור בארץ
  • מספר ילדים
  • ממחזר? (שמרים, בקבוקים, פקקים...)