שלום,
בכל הפעמים שעשיתי בירה. הכמות גזים בתסיסה השניה (בבקבוקים) הייתה די קלה.
כדי שהיו יותר גזים בבקבוקים מה הכמות סוכר שצריך להוסיף בתסיסה השניה?
תודה רבה
שלום,
בכל הפעמים שעשיתי בירה. הכמות גזים בתסיסה השניה (בבקבוקים) הייתה די קלה.
כדי שהיו יותר גזים בבקבוקים מה הכמות סוכר שצריך להוסיף בתסיסה השניה?
תודה רבה
בגדול בין 5 ל9 גרם סוכר תירס לליטר
נועם , טווח רחב מדי נתת למי שכנראה לא יודע כמה לשים .
לירן , כמה סוכר אתה מוסיף ?
בד"כ 6-7 גר צריך ...
בהצלחה
שוב אמליץ על הספר brewing classic styles. יש סיבה לגיזוז גבוה או נמוך בהתאמה לסגנון. ולטמפרטורת ההגשה.
גיזוז חזק מתאים לסגנונות מסויימים ופוגע בסגנונות אחרים. וכמובן יש טעם אישי שאליו אפשר להתאים את הגיזוז. אבל צריך לדעת את הבסיס לפני שמתחילים לגוון ולשנות.