כמות סוכר בתסיסה שניה

5 תגובות [לתגובה האחרונה]
Offline

Location

מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/27/2017

שלום,

בכל הפעמים שעשיתי בירה. הכמות גזים בתסיסה השניה (בבקבוקים) הייתה די קלה.

כדי שהיו יותר גזים בבקבוקים מה הכמות סוכר שצריך להוסיף בתסיסה השניה?

 

תודה רבה

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

בגדול בין 5 ל9 גרם סוכר תירס לליטר

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
Guy's picture
Guy
Offline

Location

באר יעקב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/02/2013

נועם , טווח רחב מדי נתת למי שכנראה לא יודע כמה לשים . 

לירן , כמה סוכר אתה מוסיף ?

בד"כ 6-7 גר צריך ...

בהצלחה

 

מבשלת הבאר

 

אמיר קלינמן's picture

Location

ישורון
הוד השרון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 10/29/2016

וגם לזה המציאו מחשבון:

http://www.brewersfriend.com/beer-priming-calculator

 

 

Offline

Location

מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/27/2017

אני שם פחות או יותר 7 גר. 

 

גל ולנסי's picture
Offline

Location

פרדס חנה- כרכור
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 10/17/2013

שוב אמליץ על הספר brewing classic styles. יש סיבה לגיזוז גבוה או נמוך בהתאמה לסגנון. ולטמפרטורת ההגשה.

גיזוז חזק מתאים לסגנונות מסויימים ופוגע בסגנונות אחרים. וכמובן יש טעם אישי שאליו אפשר להתאים את הגיזוז. אבל צריך לדעת את הבסיס לפני שמתחילים לגוון ולשנות.

! Yeast is a very strange and entertaining lifeform