שלום חברים,
"החברים מרמלה" מארגנים לי כשות במחיר מוזל לפי:
* 110 שח לקילו
* 60 שח לחצי קילו
המחירים כוללים מע"מ ומניחים שלא כל אחד קונה כשות אחר.
זה נשמע לכם מעניין? אם כן, איזה סוג של כשות מעניין אתכם?
סיינט
שלום חברים,
"החברים מרמלה" מארגנים לי כשות במחיר מוזל לפי:
* 110 שח לקילו
* 60 שח לחצי קילו
המחירים כוללים מע"מ ומניחים שלא כל אחד קונה כשות אחר.
זה נשמע לכם מעניין? אם כן, איזה סוג של כשות מעניין אתכם?
סיינט
בדוק עם החברים מרמלה אם יש להם 'סופר סקאנק'
רתם? אתה בפורום הנכון?
אני רוצה אמרילו
גם אני רוצה אמרילו.
STYRIAN GOLDINGS
אני בינתיים אמשיך לקנות אצל גדי.
זה אמנם קצת יותר יקר (117 ש"ח לחצי קילו) אבל זה הסיכוי לחיזוק הענף והרחבת ההיצע.
גילוי נאות לשאלה שתיכף עמונואל ישאל - התשובה היא לא, אבל מי יודע, אולי אחרי הפוסט הזה התשובה תהיה כן :-)
למה קנייה מההחברים של פרננדו לא תורמת לחיזוק הענף?
אולי הם יבואנים חדשים וכדאי לתמוך בהם.
גדי ורשף רחוקים מלהיות יבואנים מושלמים. אין מחירון מסודר, בעיות מלאי.
אם זה יבואנים חדשים אז אני לוקח את מילותי חזרה.
ואם הם לא אז העיסקה הזו מנציחה את המצב שכתבת: "גדי ורשף רחוקים מלהיות יבואנים מושלמים. אין מחירון מסודר, בעיות מלאי".
קשרים עסקיים?????? חחחחחחח
נהיה מפחיד לדבר כאן, הא? לא זאת היתה הכוונה, אבל כידוע הדרך לגהינום רצופה כוונות טובות.....
ריפטין, אל תחשוש, להערכתי אחד משני הספקים שציינת הוא החבר מרמלה.
פרננדו, יש להם גם חומר חיטוי? וחביות קורנליוס?
אי.זי-רנטגן המפחיד!
יתכן מאוד.
פרננדו
נ.ב.1: אם יתברר שכל התוכנית העסקית של גדי מבוססת על כמה קילוגרמים של כשות אז אני אשמח לארגן ערבי התרמה כדי להחזיק אותו IN BUSINESS. תחושתי שאנחנו די תומכים בו וגם קונים מספיק אצלו.
נ.ב.2: זה לא חלטורה חד-פעמית אבל זה יקרה מפעם לפעם כשנתארגן מספיק.
חברים יקרים, באופן כללי ועקרוני: התחום היום תוסס (לא רק בגלל שהמדובר בבירה) וזה מושך חאפרים ונוך שלפרים מכל הסוגים. אבל מאחר והשוק עדיין לא מספיק גדול וגם לא יהיה (מדינה קטנה ומוקפת אויבים, כידוע)זה עשוי לפגוע ביבואנים הקיימים והמוכרים ואנו, הבשלנים, עלולים לצאת קרחים מכאן ומכאן. לכן, אני הייתי נזהר מאד.
אדי, אתה לא קורא את השירשור? או שאתה מסנן אותי? (-:
חברים יקרים,
די לדבר (או לכתוב) שטויות!!! כשות איכותי וטרי ממקור מכובד ביותר. כמות מוגבלת מאוד. בלי טובות, מי שלא רוצה, או רוצה לתרום לקהילה, זכותו עימו.
ואני מציע, לא להדביק שמות כמו חפר ל"חברים שלי מרמלה" כי הם קוראים כל מה שאתם כותבים, כבודם קדוש, סבלנותם קטנה, ידם ארוכה ותמיד מגיעה בלילה, וההכי חשוב, אחורינו לא מספיק רחבים!!
מחכה למצטרפים. המחיר רק יעלה ככל שתתלבטו יותר :-)
סיינט (מדווח מרמלה-לוד)
הוד קדושתך, אמן, איזה כשות לא אמרת. EKG יש לי לשנתיים הקרובות. פתח פיך ויאירו דברך.
שלום חברים,
מעוניין: בחצי ק"ג אמרילו וחצי ק"ג FUGGLES.
אבנר
+1
רק לי משהו נשמע מפוקפק כאן?
החברה מחפשים סוחר חדש מרמלה...שיביא קילו של ירוק...במחיר מוזל? :)
שמולץ,
פורום "המפקפקים" נפתח בנענע, אתה מוזמן להצטרף אליהם או אלינו. תבחר.
המחיר עולה בחצות (שיטות שיווק רמליות)
סיינט
חצי קילו אמרילו
חצי קילו איסט קנט
יש מצב מישהו רוצה לחלוק איתי הלרטאו? או איסט קנת גולדינגס? חצי קילו זה יותר מדי בשבילי..
אני איתך על חצי גולדינגס (רבע קילו כל אחד)
פרננדו, יאללה, תראה לנו רצינות, יש פה מכנה משותף רחב לרכישת אמרילו. תתחיל אם הכשות הזאת ותראה לנו שאתה רציני.
כמו שכתבתי קודם, אני רוצה חצי ק"ג אמרילו.
האמרילו יהיה זמין בחודש הבא (הפשיטה למחסנים מתוכננת לשבועות הקרובים).
עדכון מחירים (סופי + כולל מעמ):
* קילו: 120 שח
* חצי קילו: 70 שח
* רבע קילו: 40 שח
סיינט
זאת הרשימה שיש לי:
* שחר: 1 קג
* איזי: 1 קג
* אבנר: 0.5 קג
* נועם: 0.5 קג
* עודד: 0.5 קג
עוד קילו אחד וההזמנה יוצאת לדרך.
הכשות טרי מהקונטיינר (הפשיטה נעשית על מחסני המכס - לא להלשין!!)
תיתכן הנחה נוספת אך אדע זאת רק בהמשך.
סיינט
מספיק לי רק חצי קילו
גם אני אמרתי חצי קילו. למה אתה מסתמך על הזיכרון ? תסתכל למעלה.
אני טועם לפני העברת הכסף. אם הסחורה מדוללת עם EKG אתה מקבל טיפול מציצקשוילי..
דגן - 0.5 ק"ג
אם לא מאוחר אני יקח גם חצי קילו
שחר, אי.זי.
אני מצטער. חשבתי שהתכוונתם ל קילו למעלה.
אני אכין רשימה חדשה
סיינט
גם לחברים ברמלה אתה אומר שאתה מצטער?
זאת הרשימה שיש לי:
* שחר: 0.5 קג
* איזי: 0.5 קג
* אבנר: 0.5 קג
* נועם: 0.5 קג
* עודד: 0.5 קג
* גרי: 0.5 קג
* דגן: 0.5 קג
עדיין 3.5 קג --> עוד קילו אחד וההזמנה יוצאת לדרך.
סיינט
המנות יהיו ארוזות בואקום או שנקבל תחמוצת כשות?
אשתדל לארוז בוואקום אבל לא יכול להבטיח.
בכל אופן הוואקום יחזיק עד הפתיחה הראשונה שסביר להניח שתהיה קרובה לתאריך הקבלה. אכן מדובר באמרילו...
פרננדו
תתפלא, אני יודע לשמור בואקום גם אחרי הפתיחה הראשונה. אחרת אין טעם בקניה כלכך גדולה. הכשות מתחמצן מהר ומאבד מתכונותיו. חשוב לשמור בכלי ללא חמצן ובהקפאה.
אז אני מניח שכל עוד אתה מקבל שקית אלומיניום אתה תסתדר, נכון? נראה לי שלא תהיה בעיה לארגן כאלו.
אשמח לקבל פרטים על השיטה.
סיינט
פרננדו, קנית כבר? או שהקניה תרוכז דרך הפורום החדש של המבשלים הביתיים?
אי.זי. הנכבד,
כנראה החדשות רצות לאט בחובבי ציון. לצערי פרננדו נמחק בפתאומיות... אני מניח שגם הפרויקטים שבהם הוא היה מעורב נמחקו גם... מקווה שאחרים ימשיכו את דרכו...
התרשמתי מאוד מהעשייה שלך בפורום זה. אשמח מאוד להיפגש איתך ולדבר על פרננדו. במיוחד ארצה ללמוד על הימים האחרונים לפני המחקותו.
נראה לי שפרננדו התכוון להגיע למסיבה בבינימינה ובכבודה בישל בי'ץ של בירה הנקראת Amarillo Amber Ale - Professor Klain's Edition. נראה לי נכון להביא את הבירות במקומו. זה מה שהוא היה רוצה.
מאחורי מקרר התסיסה שלו מצאתי קופסה נעולה שמעליה סימנים שבטיים כלשהם. לא ברור לי מה משמעותם אבל נראה לי שבתוכם רוב הסודות של פרננדו. אני מעלה תמונה. אשמח לכל עזרה שתוכלו לתרום.
כשאמצא את המפתח אעדכן.
לגבי הפורום החדש של המבשלים הביתיים לא אוכל להתיחס כי אין לי ממצאים.
אמשיך לחקור את סיבות המחקותו. שוב, אם אגלה משהו אשמח להודיע.
המחוק
אדון מחוק,
יש לי נסיון רב בפענוח סימנים מורפולוגיים מתרבויות שונות. אנסה לתת את פרשנותי לאלמנטים הגרפיים שגילית במרתפים של פרננדו (כולי תקוה שיחזור במהרה ממסעותיו בגלות).
ראשית, הכוכב בעל 6 הקודקודים מסמל כידוע את גילדת מבשלי הבירה. משמע, שכנראה מקור הכשות המדובר לא רחוק.
הגלגל בעל הקוים הרבים מסמל חלקים נעים של רכב עתיק כלשהו. יתכן ושמו נודע בעבר כסובארו. אני מסיק מכך שהסמל הנ"ל מורה על מקום בו נהגו הילידים לפרק כלי רכב עד לחלקיהם הבסיסיים ביותר. אולי למטרת מכירת החלקים או לשם הקרבת קורבן.
האלמנט הגרפי המרכזי בתמונה שמצאת מסמל כנראה את הסנה הבוער שראה משה איש האלוהים במדבר ע"פ המסורת היהודית העתיקה. פרשנות מודרנית יותר מסבירה את חזיונותיו של משה בכך שיתכן והוא עישן משהו. כנראה שגם הילידים במקום בו מוחבא הכשות נוהגים לעשן חומרים סוג זה.
אני מקווה שהמפתח יתגלה בקרוב ונוכל כולנו לבשל שיכר ריחני וטעים.
אני חייב להודות.
איזה חברים מגניבים היו לפרננדו!!
תודה נועם על הניתוח המעמיק. נתת לי רעיון לגבי מקום המצאותו של המפתח...
המחוק