מפגש בנושא "סינגל מאלט"
ע"פ תוצאות הסקר יש לפחות שישה חברים המעוניינים לבשל בירה לימודית מלתת בסיס יחיד. נשמע לי כמו קבוצה מספיקה למפגש לימודי.
אני מציע תאריך יעד באמצע פברואר למפגש (תאריך ושעה סופיים יקבעו לקראת אמצע ינואר).
לקראת המפגש יבושלו בירות SMaSH - Single Malt and Single Hop
בכדי לאפשר לטועמים ללמוד על הטעמים הנובעים מכל סוג לתת וגם מזני כשות שונים.
כמובן שבישולים כפולים ומשולשים יתקבלו בברכה.
אני מציע שהבירות כולן יתוכננו לOG של 1045-1050 ע"מ להגיע לאחוז אלכוהול דומה של כ 4.5-5% בכל הבירות. כמו כן, אני מציע יעד IBU של כ 15.
אני מתכוון לבשל בירה מלתת מינכן בהיר עם כשות הלרטאו (אם לא יהיה פתאום מחסור אצל גדי). ואולי גם מאריס אוטר עם כשות פוגל.
מי בעניין?