Guy

סוגפרסוםכותבתגובותעודכן לאחרונה
נושא בפורוםשמרי סיזון יוני טובול6שנה ו-28 שבועות
נושא בפורוםסטארטר thebeerjew2שנה ו-29 שבועות
נושא בפורוםכמות סוכר בתסיסה שניה לירן5שנה ו-30 שבועות
נושא בפורוםאוי ווי - תסיסה תקועה Liran Gesua11שנה ו-33 שבועות
נושא בפורוםמעבר ל allgrain רועי פוקס5שנה ו-38 שבועות
נושא בפורוםצריבת שנתות על סיר הבישול עדי זומר5שנה ו-45 שבועות
נושא בפורוםFG נמוך מדי בבירה לבנה מייקל מזאה3שנתיים ו-1 week ago
נושא בפורוםבניית ארגז קלקר רועי לוי11שנתיים ו-3 שבועות
נושא בפורוםIPA עם שמרי סזון - או סזון מכושת? Amit4שנתיים ו-8 שבועות
נושא בפורוםשמירה על טמפרטורת מאש ליעד אברהם7שנתיים ו-11 שבועות
נושא בפורוםשמרים לחיטה אמריקאית יואב פלד8שנתיים ו-12 שבועות
נושא בפורוםקניית סיר 30 ליטר יון לגרדה5שנתיים ו-12 שבועות
נושא בפורוםמחפש מיכל קלקר לתסיסה גיא מנחם3שנתיים ו-13 שבועות
נושא בפורוםפרויקט מדרגה :) ניר שמש לייף8שנתיים ו-15 שבועות
נושא בפורוםהמבשלה שלי יהודה כהן6שנתיים ו-15 שבועות
נושא בפורוםמה עושים כשמתפוצצים הכיריים? Amit9שנתיים ו-16 שבועות
נושא בפורוםשק גרעינים יואב פלד4שנתיים ו-17 שבועות
נושא בפורוםSimco3 ניר קרודו7שנתיים ו-17 שבועות
נושא בפורוםתכנון מתכון בהשראת אדלווייז יוסי כהן2שנתיים ו-17 שבועות
נושא בפורוםמעוניין לעבור לNo Sparge וצריך עזרה קוואזימודו13שנתיים ו-19 שבועות
נושא בפורוםמעבר ל AG- התלבטויות tomer19שנתיים ו-20 שבועות
נושא בפורוםצינור לסיר שעומד ב100 מעלות Gil_K6שנתיים ו-22 שבועות
Newsletter issueברו פארטי מספר שבע - עוד פחות מחודש! רמד תוכן8שנתיים ו-22 שבועות
נושא בפורוםתסיסה סוערת Gil_K9שנתיים ו-23 שבועות
נושא בפורוםבירה ורודה- היביסקוס? גל ולנסי11שנתיים ו-23 שבועות